Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-70%
Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн)

Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн)

СофтПрес  / 

Настоящото пособие е изготвено от водещото световно издателство „Лангеншайд“ и съчетава 150 години традиция в чуждоезиковото обучение със съвременните постижения.

Към пълното описание и видео

14.99 BGN Цена:

49.90лв.

14.99лв.

Купи
Добави в любими Любим продукт на: Васил Митев , Нели Tрифонова и 12 други

Номер на продукт:

BKBKE000339

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 31.03

Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн)

Ключови характеристики

Пълният курс по английски език е изготвен от водещото световно издателство „Лангеншайд“ и съчетава 150 години традиция в чуждоезиковото обучение със съвременните постижения. Утвърдените съставители на курса гарантират достигане на ниво B1 на Общата европейска езикова рамка. Учебният материал ви пренася в практически разговорни ситуации; овладявате граматиката трайно и без усилие. 

Курсът покрива нива А1, А2 И В1 на общата европейска езикова рамка и предлага самообучение с гарантиран резултат, включващ заключителен тест за самооценка. 

Курсът е изготвен изцяло за самообучение: вие определяте темпото в зависимост от времето, с което разполагате Обясненията са лесно разбираеми, придружени от съвети за ефективно учене и междинни тестове

Комплектът съдържа пълен набор от учебни помагала, необходими за пълноценното овладяване на езика. 


Цветният учебник съдържа 20 урока, развиващи практически умения за говоримо и писмено общуване; кратки граматически раздели, разнообразни упражнения и информация за културните особености на англоезичните страни  

Речникът в отделно книжно тяло съдържа цялата необходима лексика от курса, разделена по уроци. Идеален за усвояване на новите думи и за преговор 

В приложението ще откриете отговорите на упражненията, обобщение на граматиката и всички думи, подредени по азбучен ред

Заключителният тест определя постигнатото ниво според Общата европейска езикова рамка – критерий за езикова компетентност пред работодатели и учебни заведения в границите на Европейския съюз. 

6 аудиодиска* с английски диктори развиват способността ви за слушане с разбиране и усъвършенстват произношението. Над 300 мин. аудио с всички диалози и упражнения за слушане, текстове на уроците, новите думи.

Комплектът включва: 
  • учебник
  • речник
  • приложение
  • 6 аудиодиска онлайн, които може да изтеглете безплатно от сайта на издателство „Софтпрес“. 

* Аудио записите не се предлагат на физически носител. Те могат да бъдат изтеглени напълно безплатно от сайта на издателство „Софтпрес“ срещу код, който ще намерите в самия учебник.

Ревюта на наши потребители за Пълен курс по английски език (учебник, речник, приложение + 6 аудиодиска онлайн)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран