Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
classic-world-3539-azbuchno-smetalo

Азбучно сметало Classic World

Помощни средства

Представете си класическо сметало – с дървена рамка, дървени пръчици и на тях дървени елементи. Е, тук идва различното – вместо да се броят, като цифри, на частите, нанизани на сметалото има буквички и картинки.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYED0000673

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Азбучно сметало Classic World

Ключови характеристики

  • Предназначение:За училище
  • Материал:Дърво
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:23.5 х 9.7 х 26.5 cm
  • Каталожен номер:3539
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Подходящ:Момчета, Момичета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Азбучно сметало Classic World
 

Представете си класическо сметало – с дървена рамка, дървени пръчици и на тях дървени елементи. Е, тук идва различното – вместо да се броят, като цифри, на частите, нанизани на сметалото има буквички и картинки. С негова помощ децата ще могат да научат буквите от латиницата, цифрите (написани са на няколко блокчета). Всяка от буквите е вплетена в някаква картинка, която показва предмет, който започва със съответната буква. 

Децата ще могат да изнизват и нанизват елементите, да пишат думи и да правят даже изречения. Отделните летвички за нанизване могат да се изваждат, разместват и пренареждат буквите и цифрите на тях. Размерите на умното азбучно сметало са 23.5 х 9.7 х 26.5 сантиметра. Препоръчва се за деца над 3 години.

За Classic World

Всичко започва с вярата – за да създадеш каквото и да е, трябва първо да повярваш, че то ще има смисъл за хората и точно ти ще успееш да им го осигуриш. Така се е получило и със специалистите от Classic International, които полагат основите на великолепната марка детски играчки от дърво Classic World. Те вярват, че щастливата игра води до забавно учене. И така започват да създават играчки, с които децата ще научават и стават по-сръчни, докато се смеят и забавляват. Компанията стартира своето производство на детски играчки от дърво в Нингбао, Китай, като залага на екологичното производство, което е щадящо към природата.


Днес Classic World е сред водещите, бързо развиващи се линии, като се характеризира с иновативно производство на класически дървени играчки за съвременните деца. Всеки техен продукт е разработен с експертния принос на екипа от образователни консултанти, които имат задълбочени познания относно детското развитие, нужди и особености. Като резултат играчките са не само забавни и образователни, но са с високо качество и безопасност. Сред сертификатите и стандартите, на които отговарят са: ISO 9001:2000 Quality Management System, EN, ICTI и ASTM стандарти за производство на детски играчки.


Освен всичко това, подборът на материалите на продуктите с марка Classic World е изключително прецизен – от една страна децата трябва да получават само най-доброто и то да е напълно безопасно за здравето им, а от друга – да се опазва околната среда. Затова, освен че се ползва FSC дървесина, тя е без всякакви консерванти, химикали, свързващите елементи са нетоксични, както и боите. Знаейки енергичността на децата, материалите също така трябва да са много здрави, за да може живота на играчките да е дълъг.
И всичко това е в името на децата и бъдещето им!

Ревюта на наши потребители за Азбучно сметало Classic World

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран