Поръчай Anthem с безплатна доставка!

Anthem обещава да се превърне в една от най-добрите екшън-ролеви игри с онлайн мултиплейър и пристрастяваща графика. Тук ще откриете стандартните издания за PC, PS4 и Xbox One, както и специалното издание Legion Of Dawn, включващо допълнително дигитално съдържание за играта.

Anthem + Pre-order бонус

Anthem

(Xbox One)
. лв. лв.
Anthem + Pre-order бонус

Anthem

(PS4)
. лв. лв.
Anthem + Pre-order бонус

Anthem

(PC)
. лв. лв.
Anthem Legion Dawn Edition

Anthem

Legion Of Dawn Edition
(PS4) . лв. лв.
Anthem + Legion Dawn Edition

Anthem

Legion Of Dawn Edition
(Xbox One) . лв. лв.

ТРИУМФИРАЙТЕ ЗАЕДНО

Включи се с до трима други играчи в кооперативни приключения, които награждават както отборната игра, така и индивидуалните умения на играчите. Изборът на Javelin екзоброня ще оформи приноса и стратегическата роля на всеки един от играчите. Докато изследвате заедно опасния и загадъчен свят на Anthem, ще потънете в увлекателна история, изпълнена с уникални и запомнящи се персонажи.

ИЗБЕРИ JAVELIN ЕКЗОБРОНЯ

Всеки път, когато влезеш като Freelancer в света на Anthem, ще имаш възможност да избереш една от мощните екзоброни, които ще ти позволят да се движиш с внушителна скорост, изстрелвайки се към небесата или потапяйки се във водните дълбини. Докато играеш непрекъснато ще развиваш и подобряваш както своите способности и умения, така и тези на Javelin екзобронята.

БЕЗКРАЕН АРСЕНАЛ

Javelin екзоброните, както и съпътстващото ги оборудване - оръжия и екипировка разполагат с безкрайно разнообразие от възможности за персонализиране и усъвършенстване. С всяка победа ще събираш оборудване и ще трупаш точки, с които ще отключваш опции за персонализиране и ще превърнеш Javelin екзобронята си в доказателство за твоите способности и постижения.

ИЗСЛЕДВАЙ ПОСТОЯННО ПРОМЕНЯЩИЯ СЕ СВЯТ

Необятният и постоянно променящ се свят на Anthem крие непредсказуеми опасности, рискове и врагове. С течение на времето Anthem ще се развива и разширява, представяйки нови истории, предизвикателства и разтърсващи събития. Този свят е едновременно красив и смъртоносен и ще подложи теб и отбора ти на безброй изпитания.