Само след броени дни иде ПЕТНАЙСТИ СЕПТЕМВРИ!!!

Тази година Ozone.bg ще има удоволствието и привилегията да подари един различен 15ти септември на 47 деца! Това ще са прекрасните деца от приемни семейства във Враца, Ловеч и Видин, които ще получат от нас пълно учебно оборудване, играчки и книги, за да се зарадват истински на тръгването на училище.

Яко, а? И дори смятаме да го направим с помощта на двете луди от сайта Майко Мила, които въодушевено подхванаха нашата инициатива.

Как ще го направим? Ще отделим 5 процента от всички продадени учебни пособия и учебници, за да осигурим на децата всичко нужно за училище.

Разчитаме на вас, за да бъдем заедно в тази инициатива. Но все пак си даваме сметка, че ще имате нужда от помощ.

Затова ще ви консултираме какво да купите на детето си, вместо да се блъскате по магазините с други объркани и изморени родители. Ще го направим професионално с помощта на учител. И ще помогнем на деца в нужда.

Госпожа Цакова е дългогодишен преподавател по български език и литература. Тя съвсем, съвсем експертно ще ви каже какво е необходимо на един ученик, за да бъде напълно подготвен без паника.

Имате петокласник? Имате двама петокласника? - госпожа Цакова е тук , за да ви изброи всичко нужно за началото на учебната година, а ние да ви дадем отстъпка при купуване на цялостния комплект и да дарим част от печалбата на децата от приемни семейства.

Защото ние сме Ozone.bg - правим всичко както трябва и се забавляваме.

О, щяхме да забравим - разбира се, че ще има и страшно много подаръци за вас. За това, че искате да помогнете на страхотните деца от Видин, Враца и Ловеч.

Започваме.

21 август.

С Майко Мила под ръка се заемаме с тази тежка задача - да ви направим живота лек.

Казвам се Нели Асенова Цакова и съм учител по български език и литература. Родена съм и живея в град Видин. Завършила съм българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Като преподавател по български език и литература работя от 1982 год.

Предлагам следните пособия
като необходими за учениците