Създаден за работа. Ненадминат за гейминг

Razer не изневерява на стандартите си с Razer Phone 2, който впечатлява с върховна мощност. Способен да издържи на всяко темпо, той се справя безпроблемно с интензивен мултитаскинг. Моделът идва със супер ъпгрейди, включващи подобрен процесор с изпарителни камери за охлаждане, безжично зареждане, водоустойчивост и дългоочакваното осветено лого с Razer Chroma™. 

Най-бързият екран за мобилни игри

Когато става въпрос за мобилни игри, технологията UltraMotion™ на Razer е ненадмината. Телефонът Razer все още е единственият смартфон с истински 120Hz екран. Преминете на следващо ниво с гладка скорост и невероятна прецизност.

Stay cool. Дори в разгара на битка 

Истински добър хардуер за истински добри геймъри. Razer създадоха система за охлаждане, която ефективно поддържа по-висока честота на опресняване за по-плавен гейминг. Няма значение дали се намирате по средата на напрегната битка, или работите с множество приложения едновременно - Razer Phone 2 ще се справи с всичко!

Изпарителни камери за охлаждане

Razer Phone 2 разполага с процесор Snapdragon 845 2.8 GHz, който има подобрена система за охлаждане, разпределяща топлината в телефона чрез специална камера за пара, която значително разсейва топлината в най-горещите точки. Тази система, в сравнение с традиционните методи за охлаждане, позволява по-голяма производителност и стабилност.

Отдай се на креативността 

С Razer Phone 2 имате възможност да създавате зашеметяващи снимки и видеа. Двойните лещи с двойни сензори Sony IMX и широк обектив с оптично стабилизиране на изображението ще ви помогнат да преоткриете фотографа в себе си. Снимайте с по-голям детайл и изострена цветова точност дори и при условия със слаба светлина. Предната камера поддържа FHD видео за заснемане на кадри при стрийминг или чат. 

Издръжлива батерия с безжично захранване

Играйте цял ден с 4000 mAh батерия, която поддържа Qualcomm QuickCharge+. Станцията за зареждане Razer Chroma™ предлага безжична технология за скоростно зареждане, така че винаги да сте готови за игра.

Водоустойчив. Издръжлив на всякакви метеорологични условия

Razer Phone 2 е още по-здрав от своя предшественик. Изпробван до IP67, Razer Phone 2 остава защитен, когато се потопи до 1 метър вода.