Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Рутер D-Link DIR-869 - AC 1750

Рутер D-Link DIR-869 - AC 1750

Рутери

D-Link DIR-869 е рутер от висок клас, оборудван с 4 външни антени, който предлага максимална скорост от 1750 Mbps - повече от достатъчна за пълно покритие на дома ви и безжично свързване на всичките ви устройства с мрежата.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

PCNT0000007

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

Рутер D-Link DIR-869 - AC 1750

Ключови характеристики

  • Скорост:300+Mbps

   Рутерът разполага с двулентова Wi-Fi технология, която работи едновременно с една честота от 5GHz и една от 2.4GHz. По този начин всяко свързано устройство в дома ви - компютър, конзола, телевизор или друго, може да се радва на бърз интернет по всяко време. Софтуерно пък DIR-869 е способен интелигентно да се адаптира към навиците ви за ползване на мрежата, и да задава различен приоритет на трафика, спрямо тях. Това е възможно благодарение на интегрирания QoS енджин от най-ново поколение.

Този нов модел на D-Link се инсталира бързо и лесно в дома ви с помощта на краткото, но много добре съставено упътване. Самият рутер пък може да се контролира благодарени на мобилното и десктоп приложение на D-Link, чрез което можете да наблюдавате и активните в момента връзки и трафика. Други екстри на DIR-869 са системата за родителски контрол на връзката, както и специалният режим за гости. С едно натискане на WPS бутона пък бързо и безпроблемно свързвате рутера с всяко ново устройство в мрежата.

Както вече споменахме DIR-869 е част от най-новата серия от мощни Wi-Fi продукти на D-Link. Останалите продукти от линията можете да откриете на сайта на Ozone, сигурни сме, че сред тях лесно ще разпознаете предложението, което най-добре ще пасне на вашия потребителски профил, интернет навици, както и ще осигури най-качествено и стабилно мрежово покритие в дома ви.

Ревюта на наши потребители за Рутер D-Link DIR-869 - AC 1750

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран