Адаптери и кабели за телефони

Филтри
Подреди по:
Покажи по:
Филтри
Подреди по:
Покажи по:

Останете свързани с шеметния технологичен свят чрез изобилието от кабели и адаптери с различни накрайници и функции в Ozone.bg, които ще извисят ежедневната работа и забавление с модерните телефони на едно по-високо ниво.

Забравили сте кабела за зареждане на вашия смартфон или той не работи, както преди? Време е за избор на нов. За да използвате пълния капацитет на своите мобилни устройства или таблети, потърсете аксесоари, които ще ви осигурят бързо и надеждно свързване и зареждане.

Кабели и адаптери за телефони и други устройства на Ozone.bg

В онлайн магазин Озон можете да се възползвате от изгодни цени и допълнителни промоционални оферти на хиляди мобилни аксесоари, видове кабели и адаптери за телефони. Смартфони, лаптопи, iPad и други технологии, които имат USB порт, могат да се зареждат и свързват много по-надеждно с подходящия адаптер.

За телефони 

Кабелите за телефони и други мобилни устройства имат своите специфики. Трябва да съобразите типа накрайник – USB Type C, А или Micro, който се включва от зарядно в устройството. 

Ако използвате продукти на Apple, за вашия iPhone, iPad и други устройства на марката, ще ви е необходим оригинален Lightning кабел, за да се възползвате от функцията за бързо зареждане. В Озон ние гарантираме качеството на аксесоарите за всички модели телефони Айфон, магнитни кабели, адаптери и т.н.

Samsung също поддържат функцията Fast Charge за своите телефони. С оригиналния кабел Самсунг получавате не само бързо зареждане, но и ефективен пренос на данни. Зареждайте вашите Huawei и Xiaomi телефони с подходящ кабел в предпочитан цвят, оплетка, покритие и дължина от Озон.

Други аксесоари

В специалната селекция на продуктовия си каталог Озон предлага аксесоари на реномирани марки, с които да свързвате всеки тип компютърна и смарт периферия. Разгледайте нашите OTG кабели, с които да използвате ефективно устройства с USB порт като мишки, клавиатури и други. Ако сте фенове на минималистичния и функционален облик на технологичното пространство около вас, правилните аксесоари ще ви помогнат да го постигнете.

При нас ще откриете и AUX кабели с разнообразен дизайн и дължина, за да включите своите професионални или гейминг слушалки към аудио системи или телефони.

Адаптери

Адаптерите работят с USB портове и могат да включат телефони и допълнителни устройства за зареждане или пренос на данни. Техният дизайн и допълнителни функции правят адаптерите идеални за всеки модрен хоум офис.

Не само технологиите, но и свързването към електрическата мрежа бива различни видове във всяка част на света, затова непременно се снабдете със съответните адаптери, преди да получите новия си телефон, устройство или да предприемете пътуване в друга държава.

Защо да пазарувате от Озон?

Висококачествените аксесоари ви предоставят безгранични възможности за приятно прекарване на свободното ви време и по-удобна работна атмосфера. Адаптерите за телефони и други устройства при нас са дело на утвърдени марки, а денонощното обслужване, сигурното и гъвкаво плащане и бързата доставка гарантират безупречното ви клиентско изживяване. Възползвайте се от невероятните ни предложения още днес!

Виж повече