Оз books

Оз books

Oз Books е най-новият член от семейството на Озон Ентъртейнмънт. Издателството започна своя живот средата на ноември 2018 г. с летящ старт и вече може да се похвали с 7 заглавия в своето портфолио. Фокусираме се върху издаване на инфлуенсъри, популярни YouTube и фейсбук личности.

Още преди излизането си второто заглавие с логото на Oз Books се превърна в абсолютен хит с над 5000 предварителни поръчки, които зарадваха читателите в средата на декември 2018 г. От появата си „Топ мистериите на България“ на най-популярния български влогър Слави Панайотов - The Clashers е едно от най-продаваните заглавия на книжния пазар с почти 50 000 тираж и мащабно турне с представяния в 7 града, които събраха хиляди малки и големи фенове.

По повод 3 март 2019 г. с почит към личностите, посветили живота си на България публикувахме „Пътят към свободата. 50 истории на бележити българи“ екслузивно за клиентите на Ozone.bg.

Най-новите заглавия на издателство са дебютната книга на създателя на хитовия блог „Ревюта на вафли“ – „За вафлите и хората“ и първият роман за трудовия лагер край Ловеч „Предизвестие за Ловеч“.

Филтри
Сортирай по:
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Покажи по: