Оз books

Оз books

Oз Books е най-новият член от семейството на Озон Ентъртейнмънт. Издателството започна своя живот средата на ноември 2018 г. с летящ старт и вече може да се похвали с 13 заглавия в своето портфолио. Фокусираме се върху издаване на инфлуенсъри, популярни YouTube и фейсбук личности.

Още преди излизането си второто заглавие с логото на Oз Books се превърна в абсолютен хит с над 5000 предварителни поръчки, които зарадваха читателите в средата на декември 2018 г. От появата си „Топ мистериите на България“ на най-популярния български влогър Слави Панайотов - The Clashers е едно от най-продаваните заглавия на книжния пазар с почти 50 000 тираж и мащабно турне. Втората му книга „Топ мистериите на света“ се очаква да повтори успеха на дебюта му.

Екслузивни издания за клиентите на Ozone.bg са:
Пътят към свободата. 50 истории на бележити българи“, „Зората на българската книжовност“, „Малка книжка за науката“.

Последните заглавия на издателство, приети отлично от публиката, са: „Наръчник за здравословен живот“ на Биляна Йотовска, „Кралица Буря“ на Преслав Иванов, дебютната книга на създателя на хитовия блог „Ревюта на вафли“ – „За вафлите и хората“ и първият роман за трудовия лагер край Ловеч „Предизвестие за Ловеч“.

Филтри
Сортирай по:
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Покажи по: