Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Игра с карти Катан - Крале и владетели

Игра с карти Катан - Крале и владетели

Семейни игри

Първите заселници от острова Катан живеели благополучно и в мир. Изобилието на ресурси и трудолюбието на мнозина довело до напредък и излишъци, като постепенно започнали да се водят борби за надмощие и власт.

Към пълното описание и видео

39.00 BGN Цена:
39.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Милен Илиев , Ozone user 9499 и 7 други

Номер на продукт:

BGBG0000225

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.02

Ценова защита

Игра с карти Катан - Крале и владетели

Ключови характеристики

Българските версии на настолните игри и разширения от поредицата „Катан“ не са съвместими с английските им варианти.

Първите заселници от острова Катан живеели благополучно и в мир. Изобилието на ресурси и трудолюбието на мнозина довело до напредък и излишъци, като постепенно започнали да се водят борби за надмощие и власт. Малцина заселници неусетно стават владетели и това води до открита борба за надмощие, а крал на Катан може да бъде само един!

Във въвеждащата игра ще опознаеш своето владение ще усвоиш основни тактики и стратегии. Ще се научиш също добиваш и боравиш с ресурси. Не след дълго ще управляваш умело владенията си, а придобитите умения във веждащата игра ще ти дадат необходимите знания, с които да станеш велик владетел.


В тематичната игра „Златен век“. Ще научиш как да боравиш правилно с придобитото от теб злато. Тук важна роля играят карти като „Монетен двор”, „Мост с такса” и „Скривалище за злато”. До преимущество води употребата на карти „Търговски кораби” или „Бойни кораби”.


В „Открития” ще преоткриете вашето владение. След натрупания опит от предишните тематични игри, сега вече имаш възможността да се превърнеш в истински, достоен владетел от Катан. Оптимизирани приходи и уравновесено управление ще ти отредът уважавано място в „Дуела на владетели”.

Ако се чувстваш вече като уверен и мъдър владетел, то значи ти предстои играта „Дуел на владетели“, където ще се изправиш срещу друг играч за титлата крал на Катан!

Ревюта на наши потребители за Игра с карти Катан - Крале и владетели

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран