Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
robo-time-f302-kashturka-2-farm-haus

Дървен 3D пъзел Robo Time от 27 части - Къща 2 - Ферма

3D/4D пъзели

Съвременното строителство – в него могат да се видят различни материали, къщите да са с основи или без, да се използва дърво, тухли, бетонни панели, панели от пяна и какво ли не, но от Robotime предлагат за забавление да сглобите умален модел на ферма от дървените елементи на този 3D пъзел.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000653

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 22.03

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Robo Time от 27 части - Къща 2 - Ферма

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 27 части - Къща 2 - Ферма
 

Съвременното строителство – в него могат да се видят различни материали, къщите да са с основи или без, да се използва дърво, тухли, бетонни панели, панели от пяна и какво ли не, но от Robo Time предлагат за забавление да сглобите умален модел на ферма от дървените елементи на този 3D пъзел. Те са изрязани лазерно от качествено дърво, като сглобяването е лесно, а и има подробни инструкции.

Частите са 27, а за завършване на фермата са предвидени 6 цвята бои, които ще откриете в кутията. Размерите на готовата ферма са 19 х 17.5 х 15.1 сантиметра.

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 27 части - Къща 2 - Ферма

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран