Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
robo-time-v310-darven-konstruktor-3d-pazel-valyak

Дървен 3D пъзел Robo Time от 78 части - Валяк с RC управление

3D/4D пъзели

Валякът е инженерингово, уплътняващо превозно средство, което се използва за пресоване на насипни материали, като ги прави много по-плътни (пясък, чакъл, асфалт и др.). Сега от Robotime са създали триизмерен пъзел, който се сглобява от прецизно изрязани 78 дървени елемента. Играчката, която се получава може да се движи, като се управлява с RC.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000630

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 25.03

Ценова защита

ПРОМО

Дървен 3D пъзел Robo Time от 78 части - Валяк с RC управление

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 78 части - Валяк с RC управление
 

Валякът е инженерингово, уплътняващо превозно средство, което се използва за пресоване на насипни материали, като ги прави много по-плътни (пясък, чакъл, асфалт и др.). Сега от Robo Time са създали триизмерен пъзел, който се сглобява от прецизно изрязани 78 дървени елемента. 

Играчката, която се получава може да се движи, като се управлява с RC. Размерите на валяка са 32.2 х 17.4 х 16 сантиметра. Освен движение, той издава и реалистични звуци. За да работи играчката, в нея трябва да се поставят 3 батерии, тип ААА, а в RC – 2 батерии, тип ААА. .

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 78 части - Валяк с RC управление

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран