Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
spasskaya-tower-3d-pazel-ot-33-chasti

3D Пъзел Cubic Fun от 33 части - Spasskaya Tower

3D/4D пъзели

Сопаската кула – най-известната сред кулите в Кремъл, Москва, се намира на главните му врати. Целта на построяването ѝ ( през 1491 г.) е да защитава североизточната част на крепостта, като портите ѝ са се считали за свещени. Затова през нея се минавало само със свалена шапка и пеша, а не на кон. В началото кулата се е наричала Фроловска, а през 1658 г. руският цар ѝ дал ново име – Спаска кула, на името на иконата на Спас Неръкотворни, стояла над портите ѝ до началото на XX век.

Към пълното описание и видео

12.95 BGN Цена:
12.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYPZ0000259

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

3D Пъзел Cubic Fun от 33 части - Spasskaya Tower

Ключови характеристики

  • Име:3D Пъзел Cubic Fun от 33 части - Spasskaya Tower
 

Сопаската кула – най-известната сред кулите в Кремъл, Москва, се намира на главните му врати. Целта на построяването ѝ ( през 1491 г.) е да защитава североизточната част на крепостта, като портите ѝ са се считали за свещени. Затова през нея се минавало само със свалена шапка и пеша, а не на кон. В началото кулата се е наричала Фроловска, а през 1658 г. руският цар ѝ дал ново име – Спаска кула, на името на иконата на Спас Неръкотворни, стояла над портите ѝ до началото на XX век. През 1625 г. кулата е преустроена – удвоена е височината ѝ, добавени са готически елементи, както и странен часовник, чиито стрелки не се въртели, а бил подвижен циферблата (сега това е променено). 

Сега червената кула с рубинена петолъчка се появява като 3D пъзел от 33 картонени части. Размерите на получения макет са 26 х 15.5 х 37.5 cm.

Ревюта на наши потребители за 3D Пъзел Cubic Fun от 33 части - Spasskaya Tower

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран