Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
taymer

Дървен 3D пъзел Ugears от 107 части - Таймер

3D/4D пъзели

Ако харесвате нестандартните декорации за интериора си, ако обичате сами да майсторите, то този сглобяем триизмерен модел на Ugears е точно за вас. От 107 части, които са изрязани от дърво, се прави и то без лепило и инструменти, таймер, с който да се засичат от 1 до 20 минути.

Към пълното описание и видео

85.00 BGN Цена:
85.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Цветанка , иЛИЯНА и 2 други

Номер на продукт:

TYPZ0000856

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.03

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Ugears от 107 части - Таймер

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Ugears от 107 части - Таймер
 

Ако харесвате нестандартните декорации за интериора си, ако обичате сами да майсторите, то този сглобяем триизмерен модел на Ugears е точно за вас. От 107 части, които са изрязани от дърво, се прави и то без лепило и инструменти, таймер, с който да се засичат от 1 до 20 минути. Конструкцията е така създадена, че целия часовников механизъм – с махалото, зъбните колела и опънатия ластик – се виждат. 

Размерите на таймера, който има и аларма след изтичане на засеченото време, са 17.3 х 8 х 25.6 cm. За да е по-лесно сглобяването, в кутията има подробни инструкции за последователността на работата.

За Ugears

Какво си представяте когато чуете думата „пъзел“? Може би на първо място части от картон, от които се сглобява двуизмерна, неподвижна картина. Е, именно тук идва и разликата между обикновените пъзели и Ugears – частите им са направени от дърво, при сглобяването им се получават триизмерни обекти, които на всичкото отгоре са и механично движещи се. Създадени са от украинската компания Ugears, която ги произвежда в собствена база, намираща се в Киев от 2014 година.

Основните отличителни черти на пъзелните модели на марката са, че са направени от качествен, екологично чист шперплат, а частите са предварително лазерно изрязани. За сглобяването, към което може да се премине веднага, не са необходими никакви допълнителни скрепяващи елементи или лепило. Моделите, които се получават са движещи се, като механизмите им са от различни по размер зъбни колела, махала и щанги, привеждани в движение чрез навиване. Свързването на елементите е патент на Ugears.

Идеята на всеки един от продуктите на компанията е да даде в ръцете на сглобяващия магията на „сътворението“ и да му донесе удоволствието когато „се събуди за живот“ и за движение.

Към момента броят на създадените модели е над 11, като проектирането и подготовката на всеки един отнема около половин година. Точността при лазерното изрязване на елементите от дърво е с точност до +/- 0.1 mm, а сред любимите и вече познати 3D пъзели са парен локомотив, сейф, трактор, механичен театър, трамвай, двигател, комбайн, механична кутия и др.

Към момента Ugears работи съвместно с Kickstarter, което им дава по-големи възможности за работа по нови проекти, като списъка надхвърля 100 нови модела.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Ugears от 107 части - Таймер

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран