Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teatar

Дървен 3D пъзел Ugears от 70 части - Театър

3D/4D пъзели

Ако обичате театъра и мечтаете сами да играете, то този модел ще ви помогне и то по неочакван и необичаен начин – ще предостави истинска сцена за вашето въображение, защото от 70-те части на триизмерния пъзел ще сглобите истински театър с актьори. В него има различни зъбни колела, на които са вградени фигурите на принц, принцеса, вещица, замък, съкровищница, цар, дракон и шут.

Към пълното описание и видео

75.00 BGN Цена:
75.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: иЛИЯНА , Веселин

Номер на продукт:

TYPZ0000857

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.02

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Ugears от 70 части - Театър

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Ugears от 70 части - Театър
 

Ако обичате театъра и мечтаете сами да играете, то този модел ще ви помогне и то по неочакван и необичаен начин – ще предостави истинска сцена за вашето въображение, защото от 70-те части на триизмерния пъзел ще сглобите истински театър с актьори. В него има различни зъбни колела, на които са вградени фигурите на принц, принцеса, вещица, замък, съкровищница, цар, дракон и шут. Когато завъртите както е показано в инструкциите едно от външните зъбни колела, пиесата започва и има нужда от своя разказвач – от Вас – за да развиете историята и озвучите героите. 

Те ще се показват и скриват, ще излизат на сцената и след това ще се скриват. 70-те части от дърво са предварително изрязани, а за сглобяването им не е нужно лепило. Размерите на театъра са 21.3 х 18.9 х 7.7 сантиметра.

За Ugears

Какво си представяте когато чуете думата „пъзел“? Може би на първо място части от картон, от които се сглобява двуизмерна, неподвижна картина. Е, именно тук идва и разликата между обикновените пъзели и Ugears – частите им са направени от дърво, при сглобяването им се получават триизмерни обекти, които на всичкото отгоре са и механично движещи се. Създадени са от украинската компания Ugears, която ги произвежда в собствена база, намираща се в Киев от 2014 година.

Основните отличителни черти на пъзелните модели на марката са, че са направени от качествен, екологично чист шперплат, а частите са предварително лазерно изрязани. За сглобяването, към което може да се премине веднага, не са необходими никакви допълнителни скрепяващи елементи или лепило. Моделите, които се получават са движещи се, като механизмите им са от различни по размер зъбни колела, махала и щанги, привеждани в движение чрез навиване. Свързването на елементите е патент на Ugears.

Идеята на всеки един от продуктите на компанията е да даде в ръцете на сглобяващия магията на „сътворението“ и да му донесе удоволствието когато „се събуди за живот“ и за движение.

Към момента броят на създадените модели е над 11, като проектирането и подготовката на всеки един отнема около половин година. Точността при лазерното изрязване на елементите от дърво е с точност до +/- 0.1 mm, а сред любимите и вече познати 3D пъзели са парен локомотив, сейф, трактор, механичен театър, трамвай, двигател, комбайн, механична кутия и др.

Към момента Ugears работи съвместно с Kickstarter, което им дава по-големи възможности за работа по нови проекти, като списъка надхвърля 100 нови модела.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Ugears от 70 части - Театър

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран