Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
tramvay

Дървен 3D пъзел Ugears от 154 части - Трамвай

3D/4D пъзели

Помните ли първото си возене в трамвай? Дори и още да не се е случило, със сигурност повечето хора свързват този транспорт с романтиката на XIX век. Е, сега тя може да се пренесе във вашия дом, благодарение на триизмерния механичен пъзел на Ugears – Трамвай. Той се сглобява само от предварително изрязаните с лазер дървени елементи в комплекта, като не е нужно лепило.

Към пълното описание и видео

85.00 BGN Цена:
85.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Елена Коджаманова , Десислава

Номер на продукт:

TYPZ0000854

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.06

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Ugears от 154 части - Трамвай

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Ugears от 154 части - Трамвай
 

Помните ли първото си возене в трамвай? Дори и още да не се е случило, със сигурност повечето хора свързват този транспорт с романтиката на XIX век. Е, сега тя може да се пренесе във вашия дом, благодарение на триизмерния механичен пъзел на Ugears – Трамвай. Той се сглобява само от предварително изрязаните с лазер дървени елементи в комплекта, като не е нужно лепило. Следвайте само стъпките в инструкциите и… в стаята ви ще потегли най-романтичния от всички трамваи. Той е прозрачен и всичките му части, благодарение на които се движи, могат да бъдат проследени. Той се задвижва с ластик двигател (механично) или със силата на тежестта, когато повдигнете с лоста един от краищата на неговите релси. 

Броят на частите, от които се сглобява вашия трамвай „Желание“ са 154, а размерите на сглобеното превозно средство (има тайна кутийка за бележки, които предава) и линията му са 76.7 х 7.3 х 16 сантиметра.

За Ugears

Какво си представяте когато чуете думата „пъзел“? Може би на първо място части от картон, от които се сглобява двуизмерна, неподвижна картина. Е, именно тук идва и разликата между обикновените пъзели и Ugears – частите им са направени от дърво, при сглобяването им се получават триизмерни обекти, които на всичкото отгоре са и механично движещи се. Създадени са от украинската компания Ugears, която ги произвежда в собствена база, намираща се в Киев от 2014 година.

Основните отличителни черти на пъзелните модели на марката са, че са направени от качествен, екологично чист шперплат, а частите са предварително лазерно изрязани. За сглобяването, към което може да се премине веднага, не са необходими никакви допълнителни скрепяващи елементи или лепило. Моделите, които се получават са движещи се, като механизмите им са от различни по размер зъбни колела, махала и щанги, привеждани в движение чрез навиване. Свързването на елементите е патент на Ugears.

Идеята на всеки един от продуктите на компанията е да даде в ръцете на сглобяващия магията на „сътворението“ и да му донесе удоволствието когато „се събуди за живот“ и за движение.

Към момента броят на създадените модели е над 11, като проектирането и подготовката на всеки един отнема около половин година. Точността при лазерното изрязване на елементите от дърво е с точност до +/- 0.1 mm, а сред любимите и вече познати 3D пъзели са парен локомотив, сейф, трактор, механичен театър, трамвай, двигател, комбайн, механична кутия и др.

Към момента Ugears работи съвместно с Kickstarter, което им дава по-големи възможности за работа по нови проекти, като списъка надхвърля 100 нови модела.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Ugears от 154 части - Трамвай

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран