Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай

 

 

Когато всичко се прави с огромно желание и сърце, но и с истински професионализъм, когато преценяваш правилно силите си и не подценяваш конкурентите – нещата се получават по най-добрия и бърз начин. Всичко това доказва с историята си канадската компания “Eurographics”, превърнала се за почти 30 години в един от водещите арт издатели и производители на пъзели не само в Северна Америка, но и на други континенти. Компанията е известна със своята богата селекция от качествени продукти и отлично обслужване на клиентите. Основана през 1987 г., “Eurographics” е нараснала значително, тръгвайки от малък дистрибутор на постери, до днешните мащаби на един от основните играчи на пазара на арт пъзели, аксесоари за пъзели, пощенски картички, арт чанти, щандове за излагане на различни стоки, дигитални принтове на фотохартия, арт хартии, карти за игра и др. Централният офис на компанията се намира в Монреал, Канада, където е и творческия център на екипите за разработване на продукти, за графичен дизайн, продажби и обслужване на клиентите. Едно от основните правила по линията за обслужване на клиенти е установяването на личен контакт с тях, което помага при създаването на продукти, които отговарят не само на нуждите им, но и на най-новите тенденции на пазара. Екипът на “Eurographics” е многопосочен микс от талантливи хора, работещи заедно, като съвършен швейцарски часовник, за да могат да създадат една от най-уникалните колекции от достъпни произведения на изкуството, които да влизат в домовете ни като пъзели, картички, постери и др.

 
Пъзел Eurographics от 1000 части – Синя ваза, Сезан

Пъзел Eurographics от 1000 части – Синя ваза, Сезан

Цена:
26.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Цветята и плодовете били сред любимите теми за рисуване на Пол Сезан (1839-1906). Тази творба се отличава с невероятните си цветове, както и начина, по който светлината пада върху обектите в картината. Тези майсторски техники са считани за специалитет на Сезан.
Пъзел Eurographics от 1000 части –  Жълто, червено, синьо, Василий Кандински

Пъзел Eurographics от 1000 части – Жълто, червено, синьо, Василий Кандински

Цена:
26.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Василий Кандински (1866-1944) е майстор на рисуването, на сложни човешки елементи в абстрактни форми, което го прави един от първите създалите на модерни абстрактни картини.