Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай

 

Bcичĸo зaпoчвa пpeз 1965 гoдинa, ĸoгaтo ce нaблюдaвa бyм в cвeтa нa peĸлaмитe. Toгaвa, няĸoлĸo гoдини cлeд cъздaвaнeтo нa peĸлaмнaтa aгeнция Неуе und Раrtnеr, нeйният диpeĸтop peшaвa дa cюpпpизиpa ĸлиeнтитe cи c дocтa нecтaндapтeн ĸoлeдeн пoдapъĸ – ĸaлeндap cъc зaбaвни, xyмopиcтични ĸapтини, ĸoитo цялa гoдинa дa cтoят пpeд пoглeдa нa нacтoящитe, a вepoятнo и бъдeщи ĸлиeнти, и дa им нaпoмнят ĸoй мoжe дa им cвъpши oтличнa paбoтa c peĸлaмaтa. Toчнo тaĸa ce cлaгa нaчaлoтo нa гoлeмия бyм и пoпyляpнocт нa ĸpъглoтo лoгo нa Неуе. Cлeдвaт мнoгo и нe caмo peĸлaмни ycпexи зa нeмcĸaтa ĸoмпaния, ĸoятo e cъc ceдaлищe в Утepxaxинг, Бaвapия. Tя зaпoчвa дa издaвa aвтopcĸи ĸaлeндapи, пъзeли, ĸoитo ce oтличaвaт c yдивитeлнa пpeцизнocт (c pъчнo изpaбoтeни мaтpици), a зaд дизaйнa им cтoят cтoтици xyдoжници, илюcтpaтopи, cпeциaлиcти в oблacттa нa пpилoжнитe изĸycтвa, фoтoгpaфиятa и дopи в cъздaвaнeтo нa дeтcĸи игpaчĸи. Фopмaтитe нa пъзeлнитe им ĸapтини ca нecтaндapтни, тeмитe – oт минaлo, пpeз нacтoящe и бъдeщe, a aвтopитe – нaй-изтъĸнaти твopци oт цял cвят (Bиĸтopия Фpaнceз, Kpиc Opтeгa, Mapинo Дeгaнo, Mopдилo, Peĸc Peй, Зoзoвил, cepия „Xyмбoлт“ и дp.).

 
heye-70168-29480-mini-pazel-heye-ot-150-chasti-berlin

Мини пъзел Heye от 150 части - Берлин, eBoy

Цена:

12.95лв.

7.05лв.

Наличност:

На склад Виж
Сред любимците на Heye е канадският творчески тандем eBoy. Тримата художници, които творят в стил пиксел арт, имат цяла серия пъзели с немската марка. Един от тях е и настоящият пъзел „Берлин“, който се подрежда от 150 части. Канадското трио апдейтва този свой постер до „3-то ниво“, като в последния му вариант са включени нови коли, детайли по сградите, както и едно забележително светещо чудовище.
heye-70173-29630-mini-pazel-heye-ot-100-chasti-poni

Мини пъзел Heye от 100 части - Пони

Цена:

9.95лв.

6.64лв.

Наличност:

На склад Виж
За почитателите на природата, за онези, които са влюбени в нейната дива, необуздана същност, но обичащи да редят пъзелни картини, от Heye са създали нетрадиционна серия, в която картините са с нестандартни размери и форми. Нарича се Edition Weingarten и сега можете да видите едно от най-свежите попълнения в нея – пъзелната фотография „Пони“.
heye-70172-29588-mini-pazel-heye-ot-75-chasti-kotki

Мини пъзел Heye от 75 части - Рицар, Росина Вахтмайстер

Цена:

7.95лв.

3.98лв.

Наличност:

На склад Виж
Може ли да бъде разгадана тайната на вдъхновението? Сигурно всеки творец я е намерил за себе си, а що се отнася до австрийската художничка Росина Вахтмайстер, то със сигурност можем да кажем, че това са котките.
heye-70172-29586-mini-pazel-heye-ot-75-chasti-kotki

Мини пъзел Heye от 75 части - Аркада, Росина Вахтмайстер

Цена:

7.95лв.

3.98лв.

Наличност:

На склад Виж
За австрийската художничка Росина Вахтмайстер котките са не само любими животни и най-многобройния вид в къщата ѝ, но са източник на вдъхновение и основен сюжет в нейните произведения.
heye-70172-29591-mini-pazel-heye-ot-75-chasti-kotki

Мини пъзел Heye от 75 части - Котки, Росина Вахтмайстер

Цена:

7.95лв.

3.98лв.

Наличност:

На склад Виж
Една от любимите двадесет котки на австрийската художничка Росина Вахтмайстер, е в центъра на прожекторите, и по-скоро в центъра на градината ѝ. Именно там, сред пролетните цветя, сред маргарити, бели нарциси и лалета я е нарисувала Росина специално за серията пъзели на Heye, които са с по-различни, нестандартни размери и форми.
heye-70172-29590-mini-pazel-heye-ot-75-chasti-kotki

Мини пъзел Heye от 75 части - Прозорци, Росина Вахтмайстер

Цена:

7.95лв.

3.98лв.

Наличност:

На склад Виж
Сред любимците на австрийската художничка Росина Вахтмайстер има някои, които са с по-специални привилегии – те са в центъра на нейните картини. Сигурно от един поглед ще разберете кои са – котките. Произведението ѝ „Прозорци“ се включва към серията пъзели на Heye Котки – които са с нестандартна форма и размери.
-43%
Пъзел Heye от 1000 части - Слънчево дърво, Слънчева светлина

Пъзел Heye от 1000 части - Слънчево дърво, Слънчева светлина

Цена:

24.99лв.

14.26лв.

Наличност:

На склад Виж
Фотографията – в своята същност тя е игра на светлина и сенки, на цвят, вибрирането му и улавяне на точния миг. Именно такива виртуозни снимки намират място в „светлинната“ серия на Heye, в която основен герой е Слънцето.
Пакет от 4 мини пъзела х 150 части Heye - Cartoon Triangular

Пакет от 4 мини пъзела х 150 части Heye - Cartoon Triangular

Цена:
-- 51.30лв. 29.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Едни от най-забележителните художници на Heye – Гилермо Мордильо, Марино Дегано и Жан-Жак Луп – сега са събрани в невероятна картуун колекция, предназначена за истинските ценители на пъзелите. След серия от наблюдения и анализи на предпочитанията на своите клиенти, от Heye са оформили златен пакет от 4 мини пъзела от по 150 части, които са в емблематичните за марката триъгълни кутии. Цената на пакета е реверанс към почитателите на картуун изкуството, за да могат повече от тях да се насладят на тази златна селекция.