Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Fitbit Charge 2, размер S - Gunmetal

Fitbit Charge 2, размер S - Gunmetal

Смарт гривни

С Charge 2 проследявате активността си през целия ден, минута по минута - изминато разстояние, изкачени стълби, изгорени калории.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

LTWR000133

Наличност:

По поръчка

Ценова защита

Fitbit Charge 2, размер S - Gunmetal

Ключови характеристики

  • Каталожен номер:FB407GMBKS-EU
  • Гаранция в месеци:24
  • Тегло:1 kg
  • Име:Fitbit Charge 2, размер S - Gunmetal
 

 

Дайте си време да дишате

Всеки спортист знае, че правилното дишане е важна част от тренировката и помага за по-доброто й изпълнение. Ето защо Fitbit Charge 2 притежава сензор за дишане, който на базата на сърдечната честота Ви насърчава да си починете и да си поемете дъх.

 

Денонощно проследяване на активността

С Charge 2 проследявате активността си през целия ден, минута по минута - изминато разстояние, изкачени стълби, изгорени калории. За още по-голямо удобство гривната притежава SmartTrack функция, с която автоматично разпознава вида на извършваната дейност, за да не се притеснявате, ако сте забравили да натиснете бутона. Освен това Charge 2 Ви помага да останете активни през деня, като Ви насърчава да правите по 250 стъпки всеки час.

 

Бъдете стилни

От тренировката до нощния живот. Благодарение на разнообразието от каишки, можете да трансформирате Вашата гривна според стила си. Освен това Fitbit Charge 2 притежава няколко изгледа на дисплея, за да го настроите според статистиките, които предпочитате да виждате или според дизайна, който пасва най-много на визията Ви.

Ревюта на наши потребители за Fitbit Charge 2, размер S - Gunmetal

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран