Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Garmin vivofit - лилав

Garmin vivofit - лилав

Смарт гривни

Фитнес гривна, която показва изгорени калории, изминато разстояние и стъпки, следи качеството на съня ти и е винаги на линия. Водоустойчив аксесоар с над една година живот на батерията.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

LTWR000023

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.10

Garmin vivofit - лилав

Ключови характеристики

  • Тип:гривна
  • Функции:изразходвани калории, дисплей, Bluetooth, USB, следи съня
  • Цвят:лилав
  • Каталожен номер:010-01225-02
  • Гаранция в месеци:24
  • Тегло:1 kg
  • Име:Garmin vivofit - лилав
 

Фитнес гривна, която се движи с твоя ритъм на живот, vívofit от Garmin следи фитнес нивото ти и ти поставя персонални дневни цели, показва изгорени калории, изминато разстояние и стъпки, следи качеството на съня ти и е винаги на линия. Водоустойчив аксесоар с над една година живот на батерията. Има четири режима: стъпки, изминато разстояние, изгорени калории и часа.

Каквото и да е нивото на твоята фитнес подготовка, ти вече знаеш стъпките, които трябва да предприемеш, за да подобриш общото си здравословно състояние. Фитнес гривната vívofit ще ти помогне да превърнеш добрите намерения в навици за цял живот. Това е единствената фитнес гривна, която те "поздравява" сутрин с персонализирана дневна цел, следи прогреса ти и ти напомня, че е време за движение. На екрана на vívofit ще се яви червена лента след 1 час неактивност и тя ще се увеличава, когато се заседиш твърде дълго.

vívofit изучава твоето текущо ниво на активност, след това ти предлага достижима дневна цел. Когато достигнеш дневната цел, vívofit ще уточни целта за следващия ден, като постепенно те подтиква да водиш все по-здравословен живот. А в Garmin Connect (безплатна и свободна онлайн фитнес общност) може да получаваш виртуални баджове за успехите си и да следиш прогреса си.

vívofit може да стои включен над една година без каквото и да е зареждане на батерия. Когато си лягаш, просто го постави в режим "сън" и vívofit ще следи почивката ти. В Garmin Connect можеш да видиш общите часове на сън, както и периодите на движение, почивка и сън. vívofit е водоустойчив, така че спокойно можеш да се къпеш или да се движиш в дъжд без никакви притеснения.

С натискане на един бутон синхронизираш vívofit с Garmin Connect и виждаш пълна картина на твоя прогрес, присъединяваш се към онлайн предизвикателства и печелиш виртуални значки за допълнителна мотивация. Можеш да се свържеш с онлайн общността от лаптоп, смартфон или таблет чрез приложението Garmin Connect Mobile. Достатъчно е мобилното ти устройство да има Bluetooth 4.0 и следвайки инструкциите за употреба, бързо и лесно ще си на линия и готов за раздвижване. За прехвърляне на данните на компютър, в комплекта е включен USB ANT стик, който включваш в свободен USB порт и информацията се прехвърля автоматично, когато гривната е в радуиса на обхват.

Гаранция: 2 години
Дължина на гривната: 120-175 mm (размер S); 152-210 mm (размер L)
Тегло: 25.5 g
Живот на батерията: над 1 година
Bluetooth: 4.0

Комплектът включва:

  • vívofit с малка и голяма гривна
  • USB ANT стик за безжично прехвърляне на данни
  • Упътване

Ревюта на наши потребители за Garmin vivofit - лилав

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран