Монитори с 1ms време за реакция

Монитори с 1ms време за реакция

Изборът на нов геймърски монитор винаги е свързан с разглеждане на множество модели и характеристики. Време за реакция, честота на опресняване, специфични технологии като G-Sync или Free Sync. Един от основните параметри за правилен избора на гейминг монитор е времето за реакция (response time). Какво точно значи това и колко е важно за картината, която виждате ? Ето и правилният отговор! Време за реакция най-общо казано е, колко бързо може един пиксел да премине от напълно активен (бял), към напълно пасивен (черен) и обратно. Този процес се измерва в милисекунди. Разбира се колкото по-кратко е това време, толкова по-ясен, плавен и качествен е образа, който виждате. За това, ако сте решили да играете динамични игри, с множество и бързо сменящи се сцени и кадри, времето за реакция е един от параметрите, с които трбява да се съобразите.

Ако сте любител на мултимедийно съдържание, с бързи и динамични кадри, то времето за реакцяи също е от ключово значение за вас. Така си гарантирате плавни сцени, без досадно накъсване на образа.

Ето и нашите предложения за монитори с време за рекация от 1 ms.

*Ozone.bg си запазва правото да променя, допълва, разширява или преустановява по всяко време продуктите, участващи в промоцията.

Филтри
Сортирай по:
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Покажи по: