Как да направя поръчка?

За да изготвите поръчка в сайта ни, е необходимо да влезете в своя профил или да създадете такъв, чрез кратка регистрация. Повече информация ще откриете тук

Когато изберете продукта, който желаете да поръчате, първата стъпка е да влезете в страницата му и да натиснете бутона „Купи“ (1). Ще се появи малко прозорче, което Ви информира, че сте добавили продуктa успешно в кошницата. Бихте могли да продължите с пазаруването или да влезете в кошницата, за да продължите със завършването на поръчката (2)

Как да направя поръчка?

Как да направя поръчка?

Когато поставите курсора на мишката върху иконата на кошницата имате две възможности – да разгледате продуктите, които сте добавили в нея (3) или да преминете в страницата за добавяне на данни за доставка (4).

Как да направя поръчка?

В кошницата си е възможно да добавите промо код, ако притежавате такъв (5), да увеличите или намалите броя на продукт (6), да премахнете продукт (7), да бъдете препратени към последната страница, която сте разглеждали (8) или да преминете към завършване на поръчката (9).

Как да направя поръчка?

След като изберете бутона „Към завършване“, ще бъдете пренасочени към страницата за завършване на поръчката. Тук ще може да изберете населено място (10), след което и Метод на доставка чрез бутон до предпочитания такъв (11). Под всяка опция ще видите дали има такса за доставка и ориентировъчния срок за изпълнението ѝ. Ако желаете да издадем фактура за поръчката Ви, моля изберете отметката „Фактура“ (12).

Как да направя поръчка?

По подразбиране е посочен метод „Плащане в брой“ (13). Ако желаете да платите по друг от изброените начини, отбелязвате това чрез бутон до него. В полето по-долу "Добави коментар" имате възможност да оставите забележка към поръчката си (14). В дясно от него виждате крайната дължима сума с ДДС. След като сте се запознали с нашите Общи условия, натискате бутона „Завърши поръчката“ (15) за да я финализирате.

Как да направя поръчка?