Начини на доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Доставката на Ozone.bg е безплатна при поръчки над 19.99 лв. При неполучена стока повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от Ozone.bg в платформата OZONE.BG и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от Ozone.bg. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди да завършите поръчката си ще можете да видите очаквания срок за доставка. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме деня на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

При финализиране на поръчката можете да посочите както ваш адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

Опции за доставка:

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя може да видите под името на всеки продукт, както и преди финализиране на поръчката си. Налични са опции за доставка до личен адрес, до офис на куриерска фирма или до нашия магазин, както и Експресна услуга.

Цената на доставка зависи от много фактори като натовареността на куриерите, конкретния период от годината, както и заетостта на нашия склад, но ние винаги се стараем да дадем най-добрите цени на нашите клиенти и винаги предлагаме опция за безплатна доставка при поръчки над 19.99 лв.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка изберете за вид на плащане „При доставка“. 

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.