Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Hasbro
hasbro-033042-b5959-pley-do-mini-prevozno-sredstvo

Play Doh Town - Мини превозно средство

Цена:
25.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата обичат да си измислят всякакви истории, а какво ще кажете, ако могат да реализират някои от тях? Със серията Play Doh Town те ще могат да разиграват различни ситуации, характерни за всеки един град. Този комплект е с мини превозно средство и служител, като те могат да варират – разносвач на пица с мотор, който пристига с кръгъл нож за пици, както и полицай с мотор и светофар (Важно! Предлагат се отделно!).
hasbro-033037-b3411-pley-do-gradski-figuri-s-lyubimets

Play Doh Town - Градски фигури с любимец

Цена:
26.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Във всяко дете има скрит по един пътешественик, бъдещ лидер, креативен творец и мечтател, но как да ги накараме да се покажат? С Play Doh Town това е лесно, защото дава свобода и възможност на децата да създават свой град с различни фигури.
hasbro-033038-b5960-pley-do-gradska-figura

Play Doh Town - Градска фигура

Цена:
13.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Питали ли сте се как да обясните на детето си по забавен начин в какво се състои работата на хората с различни професии? От Play Doh Town имат свежа идея, която са реализирали и превърнали в серия с фигурка, аксесоари и 2 кофички моделин.
pley-do-kamion-za-sladoled

Play Doh Town - Камион за сладолед

Цена:
33.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Коя е най-обичаната професия в Play Doh Town? Сигурно изобщо нямате съмнение в това, защото е тази на… Сладоледаджията! Ето го и него, пристига с камиона си, зареден с много изненади, шприц за моделино-сладолед, както и 3 кофички от лесно оформящото се меко чудо в комплекта.
pley-do-gradski-zoo-magazin

Play Doh Town - Магазин за домашни любимци

Цена:
37.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Още един елемент към градския живот се добавя със зоомагазина в Play Doh Town. Комплектът включва едно момиченце, което се грижи за животните и ги продава, самия зоомагазин с множество преси и формички, както и едно зайче. С пресите децата ще могат да си направят различни животни – зайче, морско свинче, жабка, коте, както и различни аксесоари и храни за домашните любимци.
pley-do-protivopozharen-kamion

Play Doh Town - Противопожарен камион

Цена:
34.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Готови ли сте за противопожарна спасителна мисия с удивителния камион на Play Doh? Той пристига със смелия градски пожарникар, който крие много изненади. На камиончето има оръдие, което при зареждане със синия моделин, действа като шприц, „изстрелвайки“ сини лентички.
hasbro-play-doh-doh-diggin-rigs-buzz-saw

Hasbro Play-Doh - Комплект с багер и 4 цвята моделин

Цена:
39.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Очаква ви много тежка и не особено чиста работа по рязане и товарене на трупи? С този комплект със сигурност няма да се изцапате, а само ще се забавлявате. В него има детски камион с циркуляр за рязане на дърветата, които децата ще направят от моделина, включен в комплекта (4 кофички). Децата ще могат да си направят 4 различни вида материал с пресата и 4-те шаблона, които се монтират отзад на камиона.
hasbro-play-doh-doh-cutie-mark-creators-playset

Hasbro Play-Doh - Малкото пони – комплект с формички и моделин

Цена:
19.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Хей, готови ли сте за цяла дъга от забавления, защото Пинки Пай и Спаркъл. Двете фигурки на понитата пристигат готови да ги декорирате и да създадете желаните от вас цветове по гривите, опашките, ушичките и крилцата им. За целта в комплекта има 4 разноцветни моделина Play-Doh, с които децата ще изпълнят пъстрите си фантазии за любимите герои.
hasbro-play-doh-doh-marvel-captain-america-iron-man-can-heads

Hasbro Play-Doh - Фигури на Капитан Америка и Айрън Мен с глави-контейнери

Цена:
17.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Открехнете капачето на своето въображение и пресъздавайте любими сцени с двамата герои Айрън Мен и Капитан Америка. Сега фигурките им пристигат с няколко изненади – главите им са кофички с моделин Play-Doh, което съвсем не е всичко. На щита на Капитана има звезда, която можете да използвате като формичка и да си направите от моделин декорация за щита или за самия Капитан Америка.
Play Doh - Магически замък

Play Doh - Магически замък

Цена:
54.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Създайте вълшебни моменти заедно с Аврора и нейния чуден замък, който се намира в земята на Play Do-doh. На фасадата на двореца на прелестната принцеса на Disney има различни формички, които служат като формички за създаване на различни декорации от моделин. С мекия материал децата ще могат да създават релефи, да украсяват ролкята на принцесата, като използват и формите от подвижния мост до замъка.
hasbro-marvel-super-hero-mashers-figure-with-weapon-hobgoblin

Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Фигура с отделящи се части и оръжие - Hobgoblin

Цена:
29.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако сте мечтали да можете да си направите свой супергерой, който притежава части от всички познати, владее сили, които искате и е също толкова чаровен, колкото най-любимия ви персонаж, то… сега от Hasbro и Marvel ви дават шанс да го направите, защото вече има серия фигури Super Hero Mashers. Те са с отделящи се ръце, крака и глави, като на техните места можете да сложите тези, които решите (ако имате и другите нужни комплекти).
Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Супер фигура с разглобяващи се и заменяеми крайници на Хълк

Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Супер фигура с разглобяващи се и заменяеми крайници на Хълк

Цена:
49.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Никой не знае точно откога датира идеята за тези разглобяващи се фигури на супергрои и суперзлодеи, но – те са факт. Може би на някой от художниците му е хрумнало, че на Ултрон трябва да се добави малко човешки чар и е взел от Wolverine, или пък някой е имал нужда от усмивка и хумор…
Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Разглобяваща се екшън фигура на Ултрон

Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Разглобяваща се екшън фигура на Ултрон

Цена:
49.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Представяте ли си да можете сами да си направите супергерой или злодей, който притежава качества на онези супер личности във филмите по произведения на Marvel, на които се възхищавате? Е, вече е възможно със смаш-фигурите на Hasbro. Сега при вас пристига Ултрон, който само с натискането на копчето на гърдите му, можете да отделите крайниците му и да ги замените с други, включени в комплекта.
hasbro-marvel-avengers-titan-hero-series-action-figure-ant-man

Hasbro Marvel Avengers: Екшън фигура на Човекът-Мравка

Цена:
39.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Една от забележителните играчки, част от серията Marvel Titan Hero Series ан Hasbro включва удивителната екшън фигура на Ant Man – Човекът-Мравка. С нея децата, както и колекционерите, ще могат да пресъздават любими сцени от историите за героя.
hasbro-marvel-avengers-titan-hero-series-figure-vehicle-iron-patriot

Hasbro Marvel Avengers: IRON PATRIOT – екшън фигура с превозно средство

Цена:
59.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Iron Patriot е брониран супергерой, но дори и той понякога се нуждае от сериозна подкрепа, за да може да се справи със своите неприятели. Затова от Хасбро са съчетали неговата внушителна екшън фигура с Arc Thruster Jet – превозното му средство за високоскоростни преследвания във въздуха. Джетът е въоръжен и може да взривява неприятелите си с торпеда от мощните си оръдия.
hasbro-hero-mashers-star-wars-the-force-awakens-resistance-x-wing-resistance-pilot

Star Wars Hero Mashers: X-Wing кораб и неговия пилот

Цена:
74.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте в чудната галактика от приключения и много въображение с играчките от серията Star Wars Hero Mashers. Изумителната сага за сблъсъка между доброто и злото в далечна галактика включва някои от най-великите герои и злодеи на всички времена. Пресъздавайте вълнуващи сцени от филмите, телевизионния сериал, книгите и игрите с екшън фигурите и невероятните превозни средства. Този Star Wars Hero Mashers комплект включва променящ се X-Wing кораб на съпротивата, както и фигурата на нейния пилот.
star-wars-figurka-pz-4co-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - PZ-4CO

Цена:
20.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте във вселената на Star Wars с удивителната екшън фигура на PZ-4CO от най-новия епизод Star Wars: The Force Awakens. Роботът е постоянно в базата на Съпротивата, където в контролната зала постоянно предлага тактически данни и комуникационна подкрепа по време на важни операции.
star-wars-figurka-the-inquisitor-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - The Inquisitor

Цена:
20.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте в света на Star Wars и се впуснете в екшъна и приключенията с фигурата на Инквизитора (от анимационния филм Star Wars: The Rebels). Той служи на Дарт Вейдър и Империята и е натоварен със задачата да унищожи всички джедаи, оцелели след изпълнението на Заповед 66.
star-wars-figurka-first-order-general-hux-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - First Order General Hux

Цена:
20.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Генерал Хъгс, който е служи на First Order след битката при Ендор и управлява главната база на Ордена, сега пристига като екшън фигура (висока 9.5 cm), част от серията на Hasbro - Star Wars Forest Mission, посветена на най-новия епизод Star Wars: Episode VII The Force Awakens.
goss-toowers

Фигурка Star Wars Forest Mission - Goss Toowers

Цена:
20.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Goss Toowers – извънземен член на Съпротивата, живял след битката при Ендор, сега пристига при феновете на продължението на звездната история като екшън фигура, която е с височина 9.5 cm. Goss е част от неуморния технически съпорт на флота със starfighters на бунтовниците.
star-wars-figurka-jar-jar-binks

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Jar Jar Binks

Цена:
24.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Jar Jar Binks е първият гунган, който представлява народа си в Галактическия сенат. Първоначално служи като младши представител заедно със сенатор Падме Амидала, а след смъртта ѝ става равноправен сенатор. Сега екшън фигурката на Jar Jar Binks е част от иновативната серия Star Wars Hero Mashers, създадена от Hasbro.
star-wars-figurka-kanan-jarrus

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Kanan Jarrus

Цена:
24.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Kanan Jarrus, или както е рожденото му име Caleb Dume, е мъж, чувствителен към Силата и джедай от Падуан. Той оцелява след фаталната за много джедаи Заповед 66 и потъва в нелегалност. Той напуска джедаите за известно време и заменя синьото лазерно острие на джедайския меч с бластер.
star-wars-figurka-bossk

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Bossk

Цена:
24.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Bossk – един от 6-те ловци на глави на Дарт Вейдър, втори по ловкост и хитрост след Боба Фет. Той има една главна цел – да залови Хилядолетния сокол и омразните си Чубака и Хан Соло. Сега Bossk пристига като екшън фигура, която се разглобява и е част от иновативната серия Hero Mashers.
Pinkie Pie - Рок изпълнителка

Pinkie Pie - Рок изпълнителка

Цена:
54.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, че Пинки Пай става рок-звезда в една от сериите детски играчки „Equestria Girls "Rainbow Rocks“? Ето я и нея – с великолепни дрехи – мини рокличка, корсет и една черна, дълга ръкавица. Обувките ѝ са на висок ток, а в комплект с чудната говореща и пееща кукличка пристигат и барабаните на тази рок-дива.
Lolly Pinkington

Lolly Pinkington

Цена:
5.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Съвсем спокойно можете да наречете Лоли Пинкингтън най-чаровното прасенце на света! Както всички "Littlest Pet Shop" и Lolly Pinkington има поклащаща се главичка, големи, изразителни очи и ще е великолепно допълнение към всяка колекция от мънички домашни любимци.
My Little Pony - Рок концерт

My Little Pony - Рок концерт

Цена:
94.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Време е за рок, а на сцената ще излязат Equestria Girls от My Little Pony. И вие сте поканени на концерта и то благодарение на “Hasbro”, които са създали удивителен комплект – сцена с декори, усилватели и колони (играчки), като и едно от страхотните момичета-понита – Пинки Пай.
pley-do-pozharna

Play Doh Town - Пожарна

Цена:
50.95лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Знаете ли какво се случва в Play Doh Town? Има сериозен пожар, гори цяла сграда, пълна с домашни любимци, но за щастие смелия пожарникар е на линия и е готов да гаси пламъците с водното си оръдие. Фигурката на огнебореца пристига заедно с 4 кофички моделин Play Doh, сградата, която се е запалила (строи се от кофичките и едно покривче), както и сградата на пожарната команда.
Цена:
50.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
hasbro-play-doh-cup-cake-celebration-set-

Hasbro Play-Doh - Комплект за празнични кексчета

Цена:
54.95лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Увлекателна творческа игра очаква вашето дете с комплекта на Play-Doh, създаден от Hasbro! Той се състои от виенско колело, на което вместо кабинки има места за кексчета, които децата ще направят с редицата формички, пресички и шприцове, които са включени в сета. Кексчетата се оформят от 5 различни цвята моделин Play-Doh, които ще намерят в кутията.
Цена:
54.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
hasbro-new-furby-boom-sweet-interactive-pet-pink-cubes

HASBRO FURBY BOOM SWEET - Интерактивно животинче на розови кубове

Цена:
129.95лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
То е мекичко, има гладички ушички, а опашчицата му се изтегля. То е новото Фърби Боом, което притежава своя собствена индивидуалност, като съчетава физически и дигитални начини за забавление и игра. Занимавайте се и се грижете за вашето Фърби, за да оформите неговата индивидуалност. Само с Фърби Буум може да ви се излюпят нови дигитални Furby Furblings.
Цена:
129.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.