Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Hasbro
pley-do-parti-s-torta

Play Doh - Парти с торта

Цена:
35.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Създайте великолепна торта за рожден ден с комплекта на Play Doh с всякакви преси, формички, инструменти и всякакви малки инструменти, които пристигат заедно с 5 бурканчета цветен моделин. Дайте воля на въображението си, използвайте пресите, шприца за глазура, малките формички за декорации, за да се почувствате празнично.
hasbro-033042-b5959-pley-do-mini-prevozno-sredstvo

Play Doh Town - Мини превозно средство

Цена:
25.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата обичат да си измислят всякакви истории, а какво ще кажете, ако могат да реализират някои от тях? Със серията Play Doh Town те ще могат да разиграват различни ситуации, характерни за всеки един град. Този комплект е с мини превозно средство и служител, като те могат да варират – разносвач на пица с мотор, който пристига с кръгъл нож за пици, както и полицай с мотор и светофар (Важно! Предлагат се отделно!).
hasbro-033037-b3411-pley-do-gradski-figuri-s-lyubimets

Play Doh Town - Градски фигури с любимец

Цена:
26.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Във всяко дете има скрит по един пътешественик, бъдещ лидер, креативен творец и мечтател, но как да ги накараме да се покажат? С Play Doh Town това е лесно, защото дава свобода и възможност на децата да създават свой град с различни фигури.
hasbro-033038-b5960-pley-do-gradska-figura

Play Doh Town - Градска фигура

Цена:
13.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Питали ли сте се как да обясните на детето си по забавен начин в какво се състои работата на хората с различни професии? От Play Doh Town имат свежа идея, която са реализирали и превърнали в серия с фигурка, аксесоари и 2 кофички моделин.
pley-do-kamion-za-sladoled

Play Doh Town - Камион за сладолед

Цена:
33.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Коя е най-обичаната професия в Play Doh Town? Сигурно изобщо нямате съмнение в това, защото е тази на… Сладоледаджията! Ето го и него, пристига с камиона си, зареден с много изненади, шприц за моделино-сладолед, както и 3 кофички от лесно оформящото се меко чудо в комплекта.
pley-do-gradski-zoo-magazin

Play Doh Town - Магазин за домашни любимци

Цена:
37.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Още един елемент към градския живот се добавя със зоомагазина в Play Doh Town. Комплектът включва едно момиченце, което се грижи за животните и ги продава, самия зоомагазин с множество преси и формички, както и едно зайче. С пресите децата ще могат да си направят различни животни – зайче, морско свинче, жабка, коте, както и различни аксесоари и храни за домашните любимци.
pley-do-starter-set

Play Doh Town - Стартов комплект

Цена:
26.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Искате да запалите дето си по моделирането? Искате да му е забавно, приятно и да може да даде воля на въображението си? Ето с какво можете да го спечелите – със стартовия комплект на Play Doh. В него има 4 бурканчета с различни цветове моделин, както и много формички и инструменти за оформянето му.
pley-do-protivopozharen-kamion

Play Doh Town - Противопожарен камион

Цена:
34.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Готови ли сте за противопожарна спасителна мисия с удивителния камион на Play Doh? Той пристига със смелия градски пожарникар, който крие много изненади. На камиончето има оръдие, което при зареждане със синия моделин, действа като шприц, „изстрелвайки“ сини лентички.
pley-do-pozharna

Play Doh Town - Пожарна

Цена:
50.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли какво се случва в Play Doh Town? Има сериозен пожар, гори цяла сграда, пълна с домашни любимци, но за щастие смелия пожарникар е на линия и е готов да гаси пламъците с водното си оръдие. Фигурката на огнебореца пристига заедно с 4 кофички моделин Play Doh, сградата, която се е запалила (строи се от кофичките и едно покривче), както и сградата на пожарната команда.
hasbro-play-doh-doh-diggin-rigs-buzz-saw

Hasbro Play-Doh - Комплект с багер и 4 цвята моделин

Цена:
39.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Очаква ви много тежка и не особено чиста работа по рязане и товарене на трупи? С този комплект със сигурност няма да се изцапате, а само ще се забавлявате. В него има детски камион с циркуляр за рязане на дърветата, които децата ще направят от моделина, включен в комплекта (4 кофички). Децата ще могат да си направят 4 различни вида материал с пресата и 4-те шаблона, които се монтират отзад на камиона.
hasbro-play-doh-doh-cutie-mark-creators-playset

Hasbro Play-Doh - Малкото пони – комплект с формички и моделин

Цена:
19.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Хей, готови ли сте за цяла дъга от забавления, защото Пинки Пай и Спаркъл. Двете фигурки на понитата пристигат готови да ги декорирате и да създадете желаните от вас цветове по гривите, опашките, ушичките и крилцата им. За целта в комплекта има 4 разноцветни моделина Play-Doh, с които децата ще изпълнят пъстрите си фантазии за любимите герои.
hasbro-play-doh-doh-marvel-captain-america-iron-man-can-heads

Hasbro Play-Doh - Фигури на Капитан Америка и Айрън Мен с глави-контейнери

Цена:
17.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Открехнете капачето на своето въображение и пресъздавайте любими сцени с двамата герои Айрън Мен и Капитан Америка. Сега фигурките им пристигат с няколко изненади – главите им са кофички с моделин Play-Doh, което съвсем не е всичко. На щита на Капитана има звезда, която можете да използвате като формичка и да си направите от моделин декорация за щита или за самия Капитан Америка.
Play Doh - Магически замък

Play Doh - Магически замък

Цена:
54.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Създайте вълшебни моменти заедно с Аврора и нейния чуден замък, който се намира в земята на Play Do-doh. На фасадата на двореца на прелестната принцеса на Disney има различни формички, които служат като формички за създаване на различни декорации от моделин. С мекия материал децата ще могат да създават релефи, да украсяват ролкята на принцесата, като използват и формите от подвижния мост до замъка.
trolove-popi-s-aksesoari

Тролчета от Hasbro – Попи с аксесоари

Цена:
48.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Попи е героичен лидер на тролчетата, завладели кино света в продукцията на DresmWorks. Тя умее да повдига духовете на всички около себе си, защото винаги е усмихната и пълна с енергия и ентусиазъм. Попи знае, че само с хубава песен в сърцето и на устата си ще върви живота напред. Но, като истинска млада дама, а и принцеса, Попи обича да се конти и глези.
trolove-satin-i-chenilis-s-aksesoari

Тролчета от Hasbro – Сатин и Ченилис с аксесоари

Цена:
55.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли кои са най-модерните тролчета на света? Сатин и Ченилис, разбира се. Те пристигат директно от големия екран, където спечелиха милиони фенове с участието си в анимационния филм „Тролчета“ на DreamWorks. Едната госпожица е със син цвят на кожата, а другата е розова, но косите им събират всички погледи с най-модерния омбре ефект в момента.
trolove-malki-figuri-sas-skeytbord-2br

Тролчета от Hasbro – Комплект от 2 малки фигурки със скейтборд

Цена:
38.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако и вие вече сте покорени от нечовешкия чар на мъничките тролчета с шантави коси, то този комплект с играчки на Hasbro със сигурност ще ви зарадва. В него има по две фигурки на любими персонажи от филма, които пристигат с любимото тролско превозно средство – скейтборда. Всяко тролче си е със своята подвижна дъска.
trolove-malki-figurki-4br-asort

Тролчета от Hasbro – Комплект от 4 малки фигурки

Цена:
38.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Успяхте ли вече да се влюбите в малките тролчета с щуро развети коси? Ако все още не знаете какво да очаквате от тези герои – ето как можете да се запознаете отблизо – с удивителния комплект на Hasbro, в който има 4 мини фигурки-герои от филма „Тролчета“ на DreamWorks. Те са забавни, усмихнати и носят със себе си 2 аксесоара, които ще ви помогнат да укротите буйните им косички.
trolove-malka-figurka-s-aksesoari-asort

Тролчета от Hasbro - Малка фигурка с аксесоари

Цена:
22.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Директно от големия екран при децата пристигат любимите герои от анимационния филм „Тролчета“ на DreamWorks. Всеки герой пристига с множество аксесоари, които са съобразени с неговия начин на живот и интереси. Попи е с 11 парти аксесоари – с торта, балони, много аксесоари за сресване.
trolove-malka-figurka-asort

Тролчета от Hasbro – Мини фигурка с аксесоар

Цена:
11.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Малки, цветни, с меки и вълшебно оцветени коси са симпатичните фигурки на Hasbro, вдъхновени от филма „Тролчета“ на DreamWorks. Всеки един от любимите герои в серията играчки пристига в прозрачна опаковка с един аксесоар и гребенче, чиято форма е подходяща за характера му.
trolove-minifiguri

Тролчета от Hasbro – Минифигури-изненада

Цена:
5.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли, че нейде скрита сред древните гори, е пъстрата страна на тролчетата, в която те веят вълшебните си цветни коси, пеят и танцуват безгрижно? Сега Hasbro, вдъхновено от филма „Тролчетата“ на DreamWorks, е решило да зарадва техните приятели и е създало серия от 12 фигурки-изненада.
-50%
hasbro-marvel-super-hero-mashers-figure-with-weapon-hobgoblin

Hasbro Marvel Super Hero Mashers: Фигура с отделящи се части и оръжие - Hobgoblin

Цена:

29.95лв.

15.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако сте мечтали да можете да си направите свой супергерой, който притежава части от всички познати, владее сили, които искате и е също толкова чаровен, колкото най-любимия ви персонаж, то… сега от Hasbro и Marvel ви дават шанс да го направите, защото вече има серия фигури Super Hero Mashers. Те са с отделящи се ръце, крака и глави, като на техните места можете да сложите тези, които решите (ако имате и другите нужни комплекти).
-37%
hasbro-marvel-avengers-titan-hero-series-action-figure-ant-man

Hasbro Marvel Avengers: Екшън фигура на Човекът-Мравка

Цена:

39.95лв.

25.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Една от забележителните играчки, част от серията Marvel Titan Hero Series ан Hasbro включва удивителната екшън фигура на Ant Man – Човекът-Мравка. С нея децата, както и колекционерите, ще могат да пресъздават любими сцени от историите за героя.
-58%
hasbro-marvel-avengers-titan-hero-series-figure-vehicle-iron-patriot

Hasbro Marvel Avengers: IRON PATRIOT – екшън фигура с превозно средство

Цена:

59.95лв.

25.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Iron Patriot е брониран супергерой, но дори и той понякога се нуждае от сериозна подкрепа, за да може да се справи със своите неприятели. Затова от Хасбро са съчетали неговата внушителна екшън фигура с Arc Thruster Jet – превозното му средство за високоскоростни преследвания във въздуха. Джетът е въоръжен и може да взривява неприятелите си с торпеда от мощните си оръдия.
-20%
hasbro-hero-mashers-star-wars-the-force-awakens-resistance-x-wing-resistance-pilot

Star Wars Hero Mashers: X-Wing кораб и неговия пилот

Цена:

74.95лв.

59.96лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте в чудната галактика от приключения и много въображение с играчките от серията Star Wars Hero Mashers. Изумителната сага за сблъсъка между доброто и злото в далечна галактика включва някои от най-великите герои и злодеи на всички времена. Пресъздавайте вълнуващи сцени от филмите, телевизионния сериал, книгите и игрите с екшън фигурите и невероятните превозни средства. Този Star Wars Hero Mashers комплект включва променящ се X-Wing кораб на съпротивата, както и фигурата на нейния пилот.
-20%
star-wars-figurka-pz-4co-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - PZ-4CO

Цена:

20.50лв.

16.40лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте във вселената на Star Wars с удивителната екшън фигура на PZ-4CO от най-новия епизод Star Wars: The Force Awakens. Роботът е постоянно в базата на Съпротивата, където в контролната зала постоянно предлага тактически данни и комуникационна подкрепа по време на важни операции.
-20%
star-wars-figurka-the-inquisitor-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - The Inquisitor

Цена:

20.50лв.

16.40лв.

Наличност:

На склад Виж
Влезте в света на Star Wars и се впуснете в екшъна и приключенията с фигурата на Инквизитора (от анимационния филм Star Wars: The Rebels). Той служи на Дарт Вейдър и Империята и е натоварен със задачата да унищожи всички джедаи, оцелели след изпълнението на Заповед 66.
-20%
star-wars-figurka-first-order-general-hux-1

Фигурка Star Wars Forest Mission - First Order General Hux

Цена:

20.50лв.

16.40лв.

Наличност:

На склад Виж
Генерал Хъгс, който е служи на First Order след битката при Ендор и управлява главната база на Ордена, сега пристига като екшън фигура (висока 9.5 cm), част от серията на Hasbro - Star Wars Forest Mission, посветена на най-новия епизод Star Wars: Episode VII The Force Awakens.
-20%
goss-toowers

Фигурка Star Wars Forest Mission - Goss Toowers

Цена:

20.50лв.

16.40лв.

Наличност:

На склад Виж
Goss Toowers – извънземен член на Съпротивата, живял след битката при Ендор, сега пристига при феновете на продължението на звездната история като екшън фигура, която е с височина 9.5 cm. Goss е част от неуморния технически съпорт на флота със starfighters на бунтовниците.
kylo-ren

Фигурка Star Wars Forest Mission - Kylo Ren

Цена:
20.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Влезте в света на Star Wars и се впуснете в екшън и приключения с фигурата на тъмния войн, владеещ Силата – Kylo Ren – командирът на First Order. Фигурата е с височина 9.5 cm и пристига в комплект с нетрадиционния си меч.
star-wars-figurka-kit-fisto

Star Wars Hero Mashers: Фигурка - Kit Fisto

Цена:
24.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Kit Fisto – силен и много отговорен мъжки наутоланец-джедай, един от добрите ученици на Мастър Йода. По време на Войната на клонингите той е генерал в Армията на Републиката и член на Висшия съвет на джедаите.