Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Плюшени играчки
Възглавничка - Коте Ангелика

Възглавничка - Коте Ангелика

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Предполагали ли сте някога, че котенцата също могат да правят йога? Е, може би не всички, но това симпатично котенце Ангелика, което е познато от колекцията Lumpin’s на Woodyland със сигурност стартира деня си много рано и то не с гонене на мишоци, а с дихателни упражнения от йогата.
me-to-you-g91q0192-kartichka-i-love-you-pink

Картичка Me To You - I LOVE YOU PINK

Цена:
5.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Искате да изпратите картичка на вашата приятелка и от нея тя да разбере наистина колко много я обичате? Нека търсенето спре сега, защото най-милото мече на света ще предаде вашето послание и вече се намира на картичката, която са създали от Me To You.
me-to-you-g91q0194-kartichka-boyfriend

Картичка Me To You - BOYFRIEND

Цена:
5.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако искате да кажете на своя приятел, че го харесвате, че всеки ден и по всеки начин той е важен за вас, то тогава е време за картичка Me To You, на която е написано вашето послание, а самата тя не се мокри и не се мачка. Това е така, защото е направена от PVC и се побира в портфейл или чанта и винаги напомня за вас.
me-to-you-g01q6133-meche-s-grivna-love-bracelet-and-bear

Мече Me To You с гривна LOVE BRACELET AND BEAR

Цена:
51.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Искате да изпратите на някого любов, малко от тази любов, която изпитвате към него? Ето как може да стане дори без да говорите, дори без да пишете – с меченцето Me To You, което ще пристигне с красива сребърна гривничка LOVE.