Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Фигурка Schleich от серията “Арелан “: Кишай

Фигурка Schleich от серията “Арелан “: Кишай

Фигури

В света на елфите има бойци, които са от тъй наречения орден на Арелан. Той е Краля на небето и е един от вийните аюми. Появили се стихийно в земите на елфите. Също като Грегис, Априкум и Ноктис, Арелан е обвит от аурата на опасностите и приключенията.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002056

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.02

Ценова защита

Фигурка Schleich от серията “Арелан “: Кишай

Ключови характеристики

 • Предназначение:За забавление и възпитание
 • Тип:Фигурки
 • Материал:Полимер
 • Батерии в комплекта:Не
 • Размер на продукта:29 x 16.5 x 17.5 cm
 • Размер на опаковката:29 x 16.5 x 17.5 cm
 • Каталожен номер:70447
 • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
 • Баркод:4005086704473
 • Подходящ:Момчета, Момичета
 • Име:Фигурка Schleich от серията “Арелан “: Кишай
 

За серията „Арелан":

В света на елфите има бойци, които са от тъй наречения орден на Арелан. Той е Краля на небето и е един от вийните аюми. Появили се стихийно в земите на елфите. Също като Грегис, Априкум и Ноктис, Арелан е обвит от аурата на опасностите и приключенията. Той се появява в две форми, както и останалите Арелан бойци – като човека-сокол и като неговото съпътстващо го животно – истинския сокол. Заедно те са едно, което се нарича Господаря на Небето. Няма нито едно движение, което да изпуснат техните очи, а оръжието им не пропуска нито една цел. Арелан и неговите бойци придружават елфите в техните велики приключения и много бързо се превръщат в спасители и приятели.

Именно заради тези „сподвижни“ функции на Арелан воините и важната им роля в света на Баяла, от “Schleich” ги превръщат в обект на цяла своя серия от „двойни“ фигури. А двойни са, защото всеки човек пристига със своето животно, с което се слива в едно.

Сред фигурите от серията са Грегис със своя вълк, Лиаса с леопарда си, Умиток е заедно с дивото прасе, Шенси е със своя дракон, а Кишай пристига със своя меч и дракона Нугур

Колекционерски фигурки Schleich

Това е територия, в която се чувстват добре предимно онези, които харесват реализма, но са останали с романтизъм в душите си, искат поразителни детайли, но ако може те да са умалени, а не на последно място – тук са и любителите на съвършеното качество, граничещо с ръчната изработка на най-големите майстори. Е, след всичко това нека кажем – ще си говорим за немската компания Schleich.
Компанията е основана през 1935 г. от Фридрих Шлайх и в началото е била предимно доставчик на суровини за пластмасовата индустрия. Но това е до 1950-те, през които започват да се появяват техните забележителни комични фигурки – умалени модели на любими герои, които са популярни и до днес – Смърфовете, Снупи и много други.
От началото на 1980 година към асортимента с фигурки, чието производство носи девиза „Компетентност и опит“, се добавят фигурки на животни, с които децата получават реална представа за природата, с тази разлика, че е в умален мащаб. А линията на времето все повече се разширява, включвайки не само живи същества от днешния период, но и от „изгубения свят“ на динозаврите, както и такива, които са от невидимата за всеки, приказна земя, която е на приказките. Сред живите същества на “Schleich” има диви животни, животни от фермата, динозаври, дракони, еднорози и какво ли още не.
През 2003 г. се добавят сред представените от компанията фигури такива от сериите „Рицари“, „Дивия Запад“, „Елфи“ и др.
И всичко това, всяка една отделна фигурка, преминава през строг качествен контрол за безопасност, защото отговорността към децата и родителите, към това бъдещите лекари, инженери, биолози, естествоизпитатели, химици и всички членове на обществото да са с положително отношение към всичко живо, да го пазят и се грижат за неговото оцеляване.

Ревюта на наши потребители за Фигурка Schleich от серията “Арелан “: Кишай

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран