Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
21031-lego-architecture-burj-khalifa

Lego Architecture: Бурж Халифа (21031)

Конструктори

333 части, една кутия и толкова много емоция, опит и вдъхновение крие този конструктор от серията Architecture на Lego! С него ще сглобите най-високия небостъргач в Дубай, ОАЕ, който е и най-високия архитектурен модел към 2016 година в серията – 39 сантиметра.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002252

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Lego Architecture: Бурж Халифа (21031)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:21031
  • Конструктори Lego:Architecture
  • За възраст:над 12 години
  • Баркод:5702015591188
  • Подходящ за:Момчета, Момичета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Architecture: Бурж Халифа (21031)
 

333 части, една кутия и толкова много емоция, опит и вдъхновение крие този конструктор от серията Architecture на Lego! С него ще сглобите най-високия небостъргач в Дубай, ОАЕ, който е и най-високия архитектурен модел към 2016 година в серията – 39 сантиметра. Височината на истинската сграда е 828 метра – стъкло, бетон и стоманобетон. Строителството на небостъргача започва през 2004 година и окончателно е финализирано през 2010 г.

Проектът е дело на американското архитектурно бюро Skidmore, Owings & Merrill. През 2009 г. цената на жилищната площ в сградата достига $37 000 на m2, а на офисите - $43 000 на m2. Целта на построяването на Бурж Халифа е да започне постепенно да се измества фокуса на дубайската икономика в посока към туризма и услугите.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Architecture: Бурж Халифа (21031)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран