Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
60120-city-volcano-explorers-volcano-starter-set

Конструктор Lego City Volcano Explorers: Стартов комплект – Изследователи на вулкани (60120)

Конструктори

Ако детето ви мечтае да стане изследовател един ден, защо пък да не започне от днес, със стартовия комплект на Lego – Изследователи на вулкани. То със сигурност ще иска да оглави експедицията от учени, които са тръгнали да изучават един активизирал се вулкан. За целта детето ви трябва да сглоби изследователското им ATV и да го оборудва с всичко необходимо за сложната задача.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002228

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 25.03

Ценова защита

Конструктор Lego City Volcano Explorers: Стартов комплект – Изследователи на вулкани (60120)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:60120
  • Конструктори Lego:City
  • За възраст:4-7 години
  • Баркод:5702015594813
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego City Volcano Explorers: Стартов комплект – Изследователи на вулкани (60120)
 

Ако детето ви мечтае да стане изследовател един ден, защо пък да не започне от днес, със стартовия комплект на Lego – Изследователи на вулкани. То със сигурност ще иска да оглави експедицията от учени, които са тръгнали да изучават един активизирал се вулкан. За целта детето ви трябва да сглоби изследователското им ATV и да го оборудва с всичко необходимо за сложната задача. Не забравяйте да вземете и фотоапарата. 

Внимание, вулканът започва да изригва! Пазете се, но не пропускайте да вземете проби от скалата във вътрешността на кратера. Грабвайте кирката, защото едно ново научно откритие е на път да се направи! 

Комплектът включва и 4 мини фигурки – на изследовател, на 2 работници и един учен. В кутията има 83 части, а конструктора се препоръчва за деца на възраст над 5 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego City Volcano Explorers: Стартов комплект – Изследователи на вулкани (60120)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран