Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Lego Star Wars: Джанго Фет (75107)

Lego Star Wars: Джанго Фет (75107)

Конструктори

Джанго Фет – прочутият ловец на глави, станал генетичен модел за клонингите от Великата републиканска армия, сега пристига като част от великолепната серия на Lego – Star Wars. Конструкторът, от който се сглобява фигурата на Джанго Фет се състои от 85 части.

Към пълното описание и видео

43.99 BGN Цена:
43.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001042

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Lego Star Wars: Джанго Фет (75107)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Джанго Фет (75107)
 

Джанго Фет – прочутият ловец на глави, станал генетичен модел за клонингите от Великата републиканска армия, сега пристига като част от великолепната серия на Lego – Star Wars. Конструкторът, от който се сглобява фигурата на Джанго Фет се състои от 85 части. Тя е пресъздадена с изумителни детайли, като крайниците са подвижни, облечен е в броня, която точно имитира метал, има реактивен колан, два бластерни пистолета и кобури. Сглобете Джанго Фет, въоръжете го и пресъздавайте епичните битки, в които участва. 

Сглобената фигура е с височина 24 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Джанго Фет (75107)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран