Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-16%
Lego Star Wars: Командир Коди (75108)

Lego Star Wars: Командир Коди (75108)

Конструктори

Като един от най-доверените хора на легендарния джедай Оби-Уан Кеноби в „Отмъщението на Ситите“, Командир Коди му помага при Утапу срещу Генерал Грийвъс, когато император Палпатин му нарежда да изпъни Заповед 66.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001043

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Lego Star Wars: Командир Коди (75108)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Командир Коди (75108)
 

Като един от най-доверените хора на легендарния джедай Оби-Уан Кеноби в „Отмъщението на Ситите“, Командир Коди му помага при Утапу срещу Генерал Грийвъс, когато император Палпатин му нарежда да изпъни Заповед 66. Сега Командирът пристига като част от великолепната серия на Lego – Star Wars. Сглобяемата фигура на Коди е изпълнена с детайлно и реалистично – тя е с подвижни крайници, традиционната броня на клонингите с оранжеви елементи, въоръжена е с бластерна пушка и носи раница с екипировка. 

Сглобете, въоръжете и пресъздайте епичните битки на капитана. Конструкторът съдържа 82 части, а височината на сглобената фигура е 23 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Командир Коди (75108)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран