Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-marvel-super-heroes-atakata-na-iron-skull

Lego Super Heroes: Атаката на Iron Skull (76048)

Конструктори

Айрън Скул е подготвил ужасяващ подводен капан за Капитан Америка. Кой от Отмъстителите ще му се притече на помощ? От клетката, която е закачена с верига за неговата ужасяваща подводница няма никакво измъкване или пък има?

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001365

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Lego Super Heroes: Атаката на Iron Skull (76048)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:76048
  • Конструктори Lego:Super Heroes
  • За възраст:8-12 години, над 12 години
  • Баркод:5702015597616
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Super Heroes: Атаката на Iron Skull (76048)
 

Айрън Скул е подготвил ужасяващ подводен капан за Капитан Америка. Кой от Отмъстителите ще му се притече на помощ? От клетката, която е закачена с верига за неговата ужасяваща подводница няма никакво измъкване или пък има? Трябва със сигурност да се нападне подводницата. Със своите водолазни костюми под водата се оказват Айрън мен, Хидра, като те разполагат само с един подводен джет. Трябва да се пазите от торпедата на подводницата и да се прицелвате добре с оръжията на джета. 

Цялата сцена ще можете да разиграете с удивителния конструктор от серията Lego Super Heroes . Той е с 335 части, сред които са и фигурите на Scuba Iron Man, Scuba Captain America, Iron Skull и Hydra diver. 

Конструкторът е подходящ за деца на възраст между 7 и 14 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Super Heroes: Атаката на Iron Skull (76048)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран