Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
me-to-you-g01w3387-meche-s-kolie-flower

Мече Me To You с колие FLOWER

Мода

Красиво меченце Me To You с панделка и надпис на едното краче очаква да го натоварите с мисия – да занесе любов и сребърно колие с две висулки на любима млада дама.

Към пълното описание и видео

56.90 BGN Цена:
56.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAC0000791

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Мече Me To You с колие FLOWER

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:15 х 19 х 15.5 cm
  • Каталожен номер:G01W3387
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Име:Мече Me To You с колие FLOWER
 

Красиво меченце Me To You с панделка и надпис на едното краче очаква да го натоварите с мисия – да занесе любов и сребърно колие с две висулки на любима млада дама. Мечо е с височина 19 cm, а дължината на колието е 40 cm. 

Висулките са декорирани с малки кристалчета и сияят. 
Играчката е позната в целия свят и е спечелила доверието на всички, които вярват в любовта. Мечето е изработено ръчно от качествени материали, които не предизвикват алергия.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Мече Me To You с колие FLOWER

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран