Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
classic-world-3901-detski-darven-kamion-konteynerovoz

Детски дървен камион - контейнеровоз Classic World

Строителна техника

Удивителен класически конструктор от 55 части, с които децата могат да си сглобят различни машини, роботи и дори един голям контейнеровоз. Заниманията с комплекта ще направят детето по-сръчно, ще развият въображението му и логическата му мисъл.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYED0000650

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

Детски дървен камион - контейнеровоз Classic World

Ключови характеристики

  • Материал:Дърво
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:3901
  • За възраст:4-7 години
  • Подходящ за:Момчета, Момичета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Детски дървен камион - контейнеровоз Classic World
 

Удивителен класически конструктор от 55 части, с които децата могат да си сглобят различни машини, роботи и дори един голям контейнеровоз. Заниманията с комплекта ще направят детето по-сръчно, ще развият въображението му и логическата му мисъл. 

Мотоциклет, състезателна кола, робот и каквото реши, а за вдъхновение и овладяване на основните принципи за свързване на елементите е нужно детето да обърне внимание на инструкциите с примерни модели. Комплектът пристига в удобна и практична кутия.

За Classic World

Всичко започва с вярата – за да създадеш каквото и да е, трябва първо да повярваш, че то ще има смисъл за хората и точно ти ще успееш да им го осигуриш. Така се е получило и със специалистите от Classic International, които полагат основите на великолепната марка детски играчки от дърво Classic World. Те вярват, че щастливата игра води до забавно учене. И така започват да създават играчки, с които децата ще научават и стават по-сръчни, докато се смеят и забавляват. Компанията стартира своето производство на детски играчки от дърво в Нингбао, Китай, като залага на екологичното производство, което е щадящо към природата.


Днес Classic World е сред водещите, бързо развиващи се линии, като се характеризира с иновативно производство на класически дървени играчки за съвременните деца. Всеки техен продукт е разработен с експертния принос на екипа от образователни консултанти, които имат задълбочени познания относно детското развитие, нужди и особености. Като резултат играчките са не само забавни и образователни, но са с високо качество и безопасност. Сред сертификатите и стандартите, на които отговарят са: ISO 9001:2000 Quality Management System, EN, ICTI и ASTM стандарти за производство на детски играчки.


Освен всичко това, подборът на материалите на продуктите с марка Classic World е изключително прецизен – от една страна децата трябва да получават само най-доброто и то да е напълно безопасно за здравето им, а от друга – да се опазва околната среда. Затова, освен че се ползва FSC дървесина, тя е без всякакви консерванти, химикали, свързващите елементи са нетоксични, както и боите. Знаейки енергичността на децата, материалите също така трябва да са много здрави, за да може живота на играчките да е дълъг.
И всичко това е в името на децата и бъдещето им!

Ревюта на наши потребители за Детски дървен камион - контейнеровоз Classic World

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран