Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
me-to-you-g01w3172-meche-thank-you

Мече Me To You - THANK YOU

Плюшени и меки играчки

Мечо Me To You ви дава невероятна възможност – да изпратите по него своите благодарности. Той ще пристигне където го изпратите и ще държи в ръце цвете с надпис Thank You.

Към пълното описание и видео

31.60 BGN Цена:
31.60лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYDL0000792

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Мече Me To You - THANK YOU

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета
  • Материал:Плюш
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:11 x 17 x 11 cm
  • Каталожен номер:G01W3172
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Подходящ:Момичета
  • Цвят:Сив
  • Име:Мече Me To You - THANK YOU
 

Мечо Me To You ви дава невероятна възможност – да изпратите по него своите благодарности. Той ще пристигне където го изпратите и ще държи в ръце цвете с надпис Thank You. Синьото носле, сивата козинка и милия поглед ще убедят всеки в искреността на думите ви. Плюшената играчка е направена ръчно от качествени материали. Тя е с височина 15 cm, което я прави страхотна за гушкане и носене навсякъде.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Мече Me To You - THANK YOU

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран