Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
agp-izi-set-baseyn-396

AGP басейн Intex Easy Set с филтърна помпа - 396 x 84 cm

Басейни и водни забавления

Да имаш басейн е приятно, но поддръжката, а и инсталирането му изглеждат доста сложни. Не и ако е част от серията на Intex – Easy Set, която се характеризира с удивителна лекота на приготвяне за употреба и лесна поддръжка. Това е така, защото пристига с мощна филтрираща помпа с голяма производителност, която само за няколко часа почиства целия обем (7290 литра).

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000485

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.03

Ценова защита

AGP басейн Intex Easy Set с филтърна помпа - 396 x 84 cm

Ключови характеристики

  • Име:AGP басейн Intex Easy Set с филтърна помпа - 396 x 84 cm
 

Да имаш басейн е приятно, но поддръжката, а и инсталирането му изглеждат доста сложни. Не и ако е част от серията на Intex – Easy Set, която се характеризира с удивителна лекота на приготвяне за употреба и лесна поддръжка. Това е така, защото пристига с мощна филтрираща помпа с голяма производителност, която само за няколко часа почиства целия обем (7290 литра). Инсталирането се състои в избор на място (равно и без остри предмети), надуване на оформящия пръстен отгоре и напълване. Моделът е с размери 396 х 84 cm, което позволява в него едновременно да се къпят няколко възрастни и деца. Препоръчва се самостоятелно да се пускат да плуват в него деца над 6 години. Басейнът е създаден по специална технология Super-Tough, която наслагва три различни слоя полимер, който е с изключителна здравина и устойчивост, даваща дълъг живот на съоръжението. 

За инсталирането на филтърната помпа в кутията ще намерите подробни инструкции.

За Intex

Intex Recreation е огромна международна корпорация, която се занимава с производство и дистрибуция на надуваеми аксесоари за свободното време, наземни басейни, аксесоари за спа центрове, детски играчки, надуваеми мебели, лодки и др. Дружествата, които се включват в нея са с повече от 40-годишна история зад гърба си и са базирани в няколко страни - САЩ, Холандия, Франция, Чешката Република и Хонг Конг. Целта на всички, обаче, е да предлагат възможно най-качествените надуваеми аксесоари за свободното време, които са на достъпна цена, като успоредно с това са комфортни, безопасни и забавни. За целта рутинно се тества всеки готов продукт, за да може качеството никога да не подведе клиентите.

Дизайнери, технолози и специалисти в продажбите на корпорацията се стремят да създават разпознаваеми продукти, които да получат доверието на клиентите и да им гарантират получаването на незабравими спомени от миговете на отмора.

Една от важните цели на Intex е да намали драстично въглеродните емисии от производството си, като за повече от 10 години са снижили сериозно количеството на изкопаемите горива, които се използват във фабриките им.

А, ето и няколко любопитни факта за Intex:

Стартът на производството им е даден през 1975 година, като първия надуваем аксесоар е плажна надуваема топка, с което кодират игрите и забавленията завинаги в своето производствено ДНК.

Първоначално идеята за име на Intex е била The Wet Set.

Първият им наземен басейн е истински скок в бранша и се появява през 1997 година.

Към момента продуктите на Intex могат да бъдат открити в повече от 100 страни по целия свят.

Ревюта на наши потребители за AGP басейн Intex Easy Set с филтърна помпа - 396 x 84 cm

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран