Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Духовни учения
vatreshno-izgrazhdane

Вътрешно изграждане

Цена:
16.99лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Садхгуру посочва път за постигане на абсолютно благополучие чрез класическата наука на йога в една практична и достъпна книга. Тя е средство, чрез което да създавате вътрешните ситуации точно по начина, по който ги желаете, и да се превърнете в архитект на собственото си тяло.
Цена:
16.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
tibetskata-meditsina-printsipi-diagnostika-patologii

Тибетската медицина. Принципи, диагностика, патологии

Цена:
16.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Крайъгълен камък на тибетската медицина е философската концепция за трите типа конституция на човека: вятър, жлъчка и слуз. Правилното диагностициране на болестите според тази типология позволява да се намери ефективното лечение, да се определи правилният начин на хранене и да се промени начинът на живот. Което в крайна сметка води до излекуване на болестта и хармонизира организма.
evolyutsiyata-na-saznanieto

Еволюцията на съзнанието

Цена:
16.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
„Еволюцията на съзнанието“ е плод на трийсетгодишни научни и философски изследвания на автора. В какво се състои висшата цел на човешкия живот, какъв е великият план за еволюцията на душата и как трябва да изглежда съвършената държава? Отговори на тези въпроси, както и на много други, ще откриете в тази книга, от която вече са продадени повече от 100 000 екземпляра.
Нещата, които можем да видим само когато намалим темпото

Нещата, които можем да видим само когато намалим темпото

Цена:
21.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Светът се движи бързо, но това не означава, че и вие трябва да правите същото. В този превърнал се в бестселър наръчник (от който са продадени над три милиона копия в Корея), Хеймин Суним, известен учител по будистка медитация, ни показва пътя към вътрешния покой и равновесие сред задушаващото всекидневие.
duhovni-resheniya-otgovori-na-trudnite-vaprosi-na-zhivota

Духовни решения. Отговори на трудните въпроси на живота

Цена:
16.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Животът е пълен с предизвикателства, големи и малки. Духовността е тази, която предлага решения. Книгата предлага инструментите и стратегиите, които ще ни подготвят да посрещнем предизвикателствата на живота.
Putekata

Пътеката. Уроците на китайските философи за добър и смислен живот

Цена:
15.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За пръв път популярният харвардски професор Майкъл Пюет споделя с широката публика своя легендарен лекционен курс по китайска философия и показва как тези хилядолетни идеи могат да ни поведат по пътеката към един по-хубав и смислен живот.
zakon-t-za-privlichaneto-osnovite-na-uchenieto-na-abraham

Законът за привличането. Основите на учението на Абрахам

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
„Законът за привличането“ ще отговори на всички въпроси за практическия живот, които бихте могли да зададете. Ще разберете защо животът ви и този на хората около вас е такъв, какъвто е. Книгата ще ви помогне да заживеете живот, изпълнен с радост, и да бъдете, да правите и да имате всичко, което желаете.‌
Повторението

Повторението

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В тази книга авторката ни представя 7 стъпки на Прераждането, които ни дават възможност за лека и мека промяна и излекуване на живота. Ставайки господари на живота си, ние се придвижваме от ролята на жертва към ролята на могъщи творци на собствената си съдба.‌
zhivot-v-ljubov

Живот в любов

Цена:
13.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ще ви кажа, че вярвам във възможностите на истината повече, отколкото в самата истина. Истинското днес отстъпва на заден план в света на утрешните истини. Нима не се явява истина само това, че пътешестваме? Може би, пътешествието без край! Възможно е истината да е само нещо въображаемо, за което се захващаме, за да бъдем в безопасност пред неизвестното - пред онова, което даже не можем да си представим.
slovata-na-bog-odin

Словата на Бог Один

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Хавамал (Словата на Високия) е част от Старата Еда - един от първите писмени източници на скандинавската митология. В тази песен Всемирният Отец Один посещава човешкия свят в един от многото си образи. Поемата е сбор от мъдрите житейски наставления на Один.
sk-pocennost-v-lotosa

Скъпоценност в лотоса

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Пълен и систематичен курс по тантрическа Крия йога. Тези древни тайни се появяват от манастирите и мистичните школи. Някои от най-мощните техники са вече достъпни за вас. Настоящите двадесет урока могат да ви доведат до нови нива на самоусъвършенстване. Сега вече ще можете да се научите да управлявате жизнената сила на вашето тяло и да създавате сексуална сила.
p-tjat-na-bodhisatva

Пътят на Бодхисатва

Цена:
14.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
"Пътят на Бодхисатва" е едно от най-известните произведения на Шантидева, знаменит будистки Майстор от университета в Наланда, Индия, написано през VІІІ век. По това време в Индия будизмът Махаяна е силно развит и принципните положения на неговото учение могат да бъдат открити в много от стиховете на това произведение.
paziteli-na-drevnata-m-drost

Пазители на древната мъдрост

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
"Пазителите на древната мъдрост" е прекрасна възможност за току-що тръгналите по Андския мистичен път, да се учат директно от перуанските мистици и да бъдат посветени в тяхното ниво на знания. Тази основополагаща книга дава общ поглед върху перуанския мистицизъм, забележителни интервюта със самите мистици на народа Керо и голям брой практики, водещи читателите в пътешествието им по свещения път. Тези практики са много прости и можете бързо да ги включите в живота си.
duh-t-na-rejki

Духът на Рейки

Цена:
16.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
"Духът на Рейки" е първата в света книга, написана от трима световно известни майстори, принадлежащи към различни направления в Рейки. Подобно на възникването преди 150 години в Тибет движение Риме за запазване и обединяване в едно направление на най-ценното от всички духовни традиции в тибетския будизъм, в наши дни се появява движение, стремящо се да премахне всички различия между отделните направления в Рейки.
duhovni-sestri-pette-svescheni-kachestva-na-zhenskata-dusha

Духовни сестри. Петте свещени качества на женската душа

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
"Духовни сестри" е едно необикновено пътешествие в необятната женска същност. Авторката - известна журналистка и писателка - разказва истории, наситени с духовната мъдрост, хумор и практическите упражнения, чрез които всяка жена може да промени живота си и да го насити с радост, смисъл и любов.
dialozi-s-geja

Диалози с Гея

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Някога водили ли сте разговор с духа на планетата, на която живеете, чували ли сте нейната версия? Замисляли ли сте се, че безчинствата, извършвани върху нейното тяло, може да предизвикат гнева й? Знаете ли какви са чувствата й кум тази блудна раса, която ние наричаме човечество? Знаете ли, че тя възнамерява да пожертва голяма част от същото това човечество по време на "смяната на полюсите", ускорена от наближаващия й квантов скок?
glas-t-na-orela-svet-t-na-severoamerikanskite-indianci

Гласът на Орела. Светът на североамериканските индианци

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Напътствията на Уакан Танка (Великата Тайна) стигат до нас по различни начини. Идеите, сънищата, картините, които очите на съзнанието ни виждат, са част от тези начини. И тези сънувани, видени напътствия и уроци ни се дават, за да бъдем истински хора. За да имаме добър живот, за да споделяме научените уроци с всички останали човешки същества.
velikite-magove-tv-rdi-korici

Великите магове (твърди корици)

Цена:
25.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ейдриън Гилбърт е автор, отдал двадесет и пет години от живота си на проучване на езотеричните традиции на Египет и Месопотамия. Във "Великите магове" той тръгва по следите на най-загадъчната библейска история за тримата мъдреци, предприели дълго и опасно пътуване, за да поднесат дарове на младенеца Исус.
bogomilskoto-uchenie-shambala

Богомилското учение (Шамбала)

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Според Антон Глогов богомилите са се наричали "общиари" и почитали символ, представляващ две кръстосани под прав ъгъл елипси. Вертикалната елипса символизирала силата на сътворението, а хоризонталната - силата на разрушението. Богомилските първосвещеници нямали право да носят този символ, нито други символи и украшения. Единственото, което ги отличавало от другите свещеници, било червеното облекло вместо черно, както и жезъл с декорация на върха във формата на слънце, който винаги носели със себе си.
tvorjaschite-sili-na-zvezdnija-mir

Творящите сили на звездния мир

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Иван Антонов-Изворски е ученик в окултната школа на Учителя Петър Дънов, която функционира от 1922 дo 1944 година. Учителя лично му е преподавал астрология - наука за човека и звездите, почиваща върху основните принципи в Битието - Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Затова би могло да се каже, че тази книга е поток от извора на Учительовото слово.
panevritmija-pesni-na-harmonichnite-dvizhenija

Паневритмия – песни на хармоничните движения

Цена:
4.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Паневритмията е свещенодействие, чрез нея се творят духовни ценности, за да се влеят в общочовешката култура. Има нужда от духовни средища, чрез които Божественото да възлиза, да разбуди душата на света, да го обнови и да внесе Новата култура на Духа. Паневритмията е пригодена да изрази новите идеи и да ги предаде чрез музика, движения и думи, пробуждащи Божественото в човешкото естество.
satanata-i-negovite-demoni

Сатаната и неговите демони

Цена:
12.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Кой е Сатаната и кои са неговите демони, какви са доказателствата за съществуването им, какви са целите на Сатаната и как ги постига? Авторът си поставя за задача ясно и разбираемо да обясни методите на действие на Сатаната. Защото мнозина мислят, че Сатаната не може да има достъп до тях и да им навреди. Дори и изцяло посветените на Бога хора не са предпазени от влиянието му.
-21%
kolekcija-nauka-i-ezoterika-kosmos-i-dusha-utroto-na-mag-osnicite

Колекция „Наука и езотерика“ (Космос и душа + Утрото на магьосниците)

Цена:

63.-лв.

49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
"Космос и душа" оспорва фундаментални представи на съвременния светоглед с неопровержими доказателства. Една възможност за обединяване на религия и наука, душа и интелект, древна мъдрост и съвременен разум. Едно истинско интелектуално удоволствие. "Утрото на магьосниците" дръзко ще разрушат представите ни за древните цивилизации, за алхимията и безсмъртието, за окултните идеи на нацизма...