Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Изгради страхотен бизнес сега!

Изгради страхотен бизнес сега!

Бизнес  /  ,

Без значение е в кой бранш сте или с какви икономически фактори се сблъсквате – вие винаги може да изградите проспериращ бизнес. "Изгради страхотен бизнес сега!" ще ви убеди в това...

Към пълното описание и видео

14.90 BGN Цена:
14.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Стойчо Бозуков , Evelina и 2 други

Номер на продукт:

BKBKB00671

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Изгради страхотен бизнес сега!

Ключови характеристики

Без значение е в кой бранш сте или с какви икономически фактори се сблъсквате – вие винаги може да изградите проспериращ бизнес. "Изгради страхотен бизнес сега!" ще ви убеди в това. В нея световно известните автори на бестселъри Марк Томпсън и Брайън Трейси ви поднасят достъпно своите провокиращи, практически насочени идеи, които ще ви помогнат да се изстреляте към големия успех.

„Изгради страхотен бизнес сега!“ ви разкрива седем мо­гъщи принципа, които доказано водят до блестящи резултати.

Ще научите как да станете вдъхновяващ лидер – да мотивирате всичките си служители за високи постижения, да привличате най-добрите хора и да изграждате непобедими екипи.

Ще усвоите ценни умения как да структурирате бизнеса си така, че да извлечете максимума от всичките си ресурси, как да предлагате уникални продукти, установявайки от какво точно има нужда пазарът.

Ще подобрите процеса на продажби и вашите клиенти ще се връщат отново и отново.

 


♦  ♦  ♦

Брайън Трейси е стартирал от дъното и е извървял пътя си нагоре стъпка по стъпка. Започнал е съзнателния си живот необразован, неквалифициран и безработен, преспивайки в колата си и работейки всичко, което е можело да му помогне за осигуряване на прехраната.

Днес Брайън Трейси е един от топконсултантите на бизнеса в САЩ и един от най-популярните професионални лектори в целия свят. Той работи с повече от 500 различни компании, включително и с много от компаниите от Fortune 500. Говори пред повече от 300 000 души всяка година по света за личната и общата ефективност при правенето на пари.
Автор е на над 10 книги, някои от които са преведени на 12 езика. Неговите видеофилми и учебни програми за лидерството, продажбите, мениджмънта и личния успех се използват в световен мащаб. Има магистърска степен по бизнес администрация и е страстен читател на книги за история, философия, икономика, религия, метафизика и психология. Президент е на Brian Tracy International, консултантска и тренинг организация, базирана в Солана Бийч, Калифорния. 

Брайън Трейси е автор на бестселъри като "Изяж жабата: 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо", "100-те абсолютни закона на бизнес успеха" и "Как да постигаме целите си".

Ревюта на наши потребители за Изгради страхотен бизнес сега!

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран