Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Флорънс Сковъл Шин - Сборник

Флорънс Сковъл Шин - Сборник

Духовност, митология, езотерика  / 

Сборникът включва следните книги на Флорънс Сковъл Шин: Играта на живота и как да я играем, Твоята дума е твоята магическа пръчица, Тайната врата към успеха и Силата на изречената ...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKE01156

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Флорънс Сковъл Шин - Сборник

Ключови характеристики

Сборникът включва следните книги на Флорънс Сковъл Шин: Играта на живота и как да я играем, Твоята дума е твоята магическа пръчица, Тайната врата към успеха и Силата на изречената дума.
Повечето хора смятат живота за борба, но той не е борба, а игра. И то игра, която не можеш да играеш успешно, ако не познаваш духовните закони. Никой не може да ти даде това, което сам даваш на себе си. Никой не може да те лиши от това, от което сам се лишаваш. Играта на живота е като пасианс - промениш ли себе си, всичко се променя. Твоят свят е свят на кристализирали мисли и думи. Рано или късно ще береш плодовете им. Няма да влезеш в царството на изобилието, ако оплакваш съдбата си. Божият дар за човека е власт: сила и власт над цялото творение, над ума, тялото и делата. За да си служиш с божията сила, трябва да й дадеш предимство. В момента, в който поискаш нещо, бзграничният разум знае как да изпълни молбата ти. Ролята на човека е да се радва и да благодари, да действа според вярата си.

Ревюта на наши потребители за Флорънс Сковъл Шин - Сборник

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран