Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
pitagorejskoto-uchenie

Питагорейското учение (твърди корици)

Професионална и справочна литература  / 

В книгата, допълнена с множество ценни илюстрации, животът и учението на Питагор са представени чрез текстовете на двама от най-известните изследователи на неговата философска и езотерична мисъл – Менли Палмър Хол и Едуард Шуре. За първи път на български език са преведени "Златните стихове" на Питагор, които са единственото оцеляло до днес послание на неговия тайно и велико учение.‌

Към пълното описание и видео

39.90 BGN Цена:
39.90лв.
Купи Продуктът все още не е наличен. Натиснете „Pre-order”, за да го получите веднага при пристигането му!
Pre-order [?]
Добави в любими Любим продукт на: Светослав , Vagabond и 1 друг

Номер на продукт:

BKBK0001401N

Наличност:

Очаквана наличност - допечатка началото на юли 2018

Ценова защита

Питагорейското учение (твърди корици)

Ключови характеристики

Настоящата книга, първа от новата поредица "Philosophia Perennis" на издателство "Мария Арабаджиева", ще ви разкаже за живота и учението на Питагор от Самос, „най-великият сред елинските мъдреци“ както го нарича Херодот.  

Древните легенди го описват като полубог и чудотворец, съвършен мъдрец и велик посветен във всички тайнства. Въпреки че в нашите прагматични и технологични времена той е известен по-скоро като математик, отколкото като философ и прорицател, през последните двадесет и пет века мнозина автори и посветени в тайните на езотеричните доктрини твърдят, че питагорейското учение за математическата философия е една от системите на научната мисъл, позволяващи да бъде открита тайната на Битието. 

Учението на Питагор е изключително важно за Търсещите Познанието, защото то представя основите и философския смисъл на древните посвещения.  

В книгата, допълнена с множество ценни илюстрации, животът и учението на Питагор са представени чрез текстовете на двама от най-известните изследователи на неговата философска и езотерична мисъл – Менли Палмър Хол и Едуард Шуре.  За първи път на български език са преведени "Златните стихове" на Питагор, които са единственото оцеляло до днес послание на неговия тайно и велико учение.‌

Ревюта на наши потребители за Питагорейското учение (твърди корици)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран