Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пътят на книгата: Въведение в книгоиздаването

Пътят на книгата: Въведение в книгоиздаването

История, културология и публицистика  / 

Всичко написано в тази книга се базира на близо двадесетгодишния ми опит в книгоиздаването. Пътят до успешната реализация на книгата е дълъг и нелек, но за сметка на това интересен.

Към пълното описание и видео

10.00 BGN Цена:
10.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: monteg , Илияна

Номер на продукт:

BKBKI000464

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Пътят на книгата: Въведение в книгоиздаването

Ключови характеристики

Всичко написано в тази книга се базира на близо двадесетгодишния ми опит в книгоиздаването. Всяка от отделните глави е възникнала от конкретни въпроси на автори. От многократното им повтаряне се роди идеята за издаването им в книга.

След прочитането ѝ вероятно ще имате не по-малко питания - просто те ще бъдат други. Ще намерите отговор на много от началните въпроси, които си задавате, докато мислите как да превърнете написания от вас текст в книга. Но ще възникват и много нови, за които никога не сте се замисляли.

Тази книга няма да Ви даде готови решения, защото процесът на книгоиздаване е строго индивидуален – за издателство, автор и книга. Тя ще Ви даде теми, по които да се замислите, и стъпки, които трябва да направите, за да постигнете мечтите си.

Пътят до успешната реализация на книгата е дълъг и нелек, но за сметка на това интересен. Вероятно по него ще направите множество грешни стъпки. Прочитането на тази книга ще Ви помогне да ги намалите. 

От автора

Ревюта на наши потребители за Пътят на книгата: Въведение в книгоиздаването

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран