Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
moyata-zvukoteka-uchebno-pomagalo-po-logopediya-cd

Моята звукотека. Учебно помагало по логопедия + CD

Помагала  /  ,

Учебното помагало е разработено с подбор на ефективни подходи за корекция на речта. Включва CD, в което са записани постановка на отделния звук, подкрепен с подходящи скоропоговорки и стихчета за развитие на речевата моторика и детски песни.

Към пълното описание и видео

19.80 BGN Цена:
19.80лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Миглена

Номер на продукт:

BKTBP004036

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.12

Ценова защита

Моята звукотека. Учебно помагало по логопедия + CD

Ключови характеристики

Формирането на правилна речева култура и отстраняването на недостатъците в произношението на звуковете е сериозен и актуален проблем, изискващ адекватна логопедична намеса. В много детски градини, където няма назначен логопед, отговорността по корекция на детската реч е на учителя, който паралелно с обучението и възпитанието в правилен изказ, изпълнява и логопедични задачи. 

Авторският екип от специалисти – предучилилищна педагогика, педагогика и логопедия разработи учебно помагало по логопедия „Моята звукотека” с подбор на ефективни подходи за корекция на речта: структурата на постановка и артикулация на звуковете, подкрепени с илюстрации и задачи за логопедично въздействие. По преценка на детския учител те могат  да бъдат включени паралелно  в различни дейности на децата. 

Предложеният речеви материал и упражненията за автоматизиране и диференциране на отделния звук, се допълват с профилите на звуковете, с римушки, стихчета, гатанки, с  илюстрации на герои от  приказки. 

Към учебното помагало има  приложение „Албум-звукотека“, чрез което всяко дете ще затвърдява усвоените задачи за логопедично въздействие. Към учебното помагало има CD, в което са записани постановка на отделния звук, подкрепен с подходящи скоропоговорки и стихчета за развитие на речевата моторика и детски песни. 

Учебното помагало е предназначено за детето, учителя и родителя  и дава възможност  на всеки желаещ  да помогне на детето, без да търси допълнителни материали и без да дублират дейността на логопеда. 

Моята звукотека“  е единственото досега учебно помагало по логопедия в помощ на учителите в детските градини, където няма назначен специалист-логопед. Надяваме се, че  то ще бъде добър помощник и  за всеки учител на деца от началната училищна възраст.

Ревюта на наши потребители за Моята звукотека. Учебно помагало по логопедия + CD

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран