Биберони

Филтри
Подреди по:
Покажи по:
Филтри
Подреди по:
Покажи по:

Бебешките биберони и залъгалки, са важен и полезен аксесоар за новородените и малките бебета. Те помагат на мъничето да пие мляко от шише по удобен и безопасен начин, а някои от тях служат за успокоение и приспиване на детето. Използват се дори и след захранване на бебето с твърда храна, за пиене на вода или прясно изцеден сок от различни плодове

Кои са основните видове бебешки залъгалки и биберони 

  • Каучукови модели

Те са изработени от природен каучук, който е мек, еластичен и устойчив на износване. Те са подходящи за по-активни бебета, както и за такива, които са алергични към силикон. 

  • Силиконови модели 

Те са изработени от синтетичен силикон, който е гладък, твърд и хигиеничен. Някои бебета предпочитат именно такъв тип залъгалки. Те са по-лесни за почистване, по-евтини са, не се оцветяват и не съдържат латекс. 

От къде да закупите качествени продукти за бебета

Бебешките биберони са необходими и полезни за захранване на бебета, но трябва да се избират с внимание и грижа. Важно е да се вземат предвид предпочитанията на бебето, материалът на продукта, размерите и цената. Също така, те трябва да се стерилизират редовно и да се сменят при забелязване на повреда.

В онлайн магазина Ozone.bg ще намерите разнообразие от артикули за бебета и малки деца на страхотни цени и с гарантирано качество. Пазаруването в Озон винаги е лесно, приятно и удовлетворяващо.

Виж повече