Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
4d-cityscape-51000-game-of-thrones-4d-pazel-1
Виж откъс 2

4D Пъзел Cityscape - Game of Thrones, Westeros

3D/4D пъзели

4D Cityscape представя официалния пъзел по наградения HBO телевизионен сериал Игра на тронове. Пъзелът полага различните слоеве, които предават не само 3 измерения на Вестерос, а и измененията му в 4-то – времето.
Първият слой съдържа повече от 1000 пъзелни части , които ще покажат всички подробности за населените места и региони на Вестерос.

Към пълното описание и видео

93.00 BGN Цена:
93.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: "МЕРСИЯ" ООД , leehowons и 6 други

Номер на продукт:

TYPZ0000338

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

4D Пъзел Cityscape - Game of Thrones, Westeros

Ключови характеристики

  • Име:4D Пъзел Cityscape - Game of Thrones, Westeros
 

4D Cityscape представя официалния пъзел по наградения HBO телевизионен сериал Игра на тронове. Пъзелът полага различните слоеве, които предават не само 3 измерения на Вестерос, а и измененията му в 4-то – времето

  • Първият слой съдържа повече от 1000 пъзелни части , които ще покажат всички подробности за населените места и региони на Вестерос. 
  • Вторият слой е артистичен и е с повече от 200 части, показващи текущия пейзаж, базиран на сериала. 
  • Третият слой добавя 3D миниатюрни макети и модели, които се поставят в отворите на подредената вече двуизмерна карта. Тук са обекти като градове, замъци, Кралския чертог, Зимен хребет, Орлово гнездо, Стената и др. 

В допълнение към пъзела има информационен постер, който дава информация за всичко, което трябва да знаете за Вестерос, включително 45 флага, за да отбелязвате забележителностите, 10 сигила, с които да се отбелязват Домовете и 5 бойни маркера за отбелязване на важните битки. 

Сглобеният пъзел е с размери 76.2 х 46 х 5.1 cm

Пъзелът се препоръчва за деца над 13 години.

Какво е 4D Cityscape?

4D CITYSCAPE са многослойни, многоизмерни пъзели, едновременно забавни, предизвикателни и образователни. Комплектът се състои от два двуизмерни пъзела: историческа карта на града и съвременна карта на града. Следва третото измерение: това са най-важните от архитектурна и историческа гледна точка забележителности, който се закрепват стабилно върху съвременната карта.

Подреждайки историческата карта и след това съвременната карта на града, ще се докоснете до историята му, ще си представите развитието и ще станете свидетели на постояването му, стъпка по стъпка. Това не е обикновен двуизмерен или триизмерен пъзел. 4д ситискейп има и четвърто измерение: това е времето. В комплектите са включени инструкции. Всички значими постройки са изобразени на диаграма на времето и за всяка е обозначена годината на построяването и.

След като подредите всичко, пред вас ще се появи уникално умалено триизмерно копие на града - можете да го запазите като красив макет или да го развалите и подреждате отново.

Ревюта на наши потребители за 4D Пъзел Cityscape - Game of Thrones, Westeros

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран