Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Дървен 3D пъзел Robo Time от 75 части - Саблезъб тигър

Дървен 3D пъзел Robo Time от 75 части - Саблезъб тигър

3D/4D пъзели

Саблезъбите тигри са живели на Земята в периода между 2.5 милиона години и 10 хиляди години преди Новата ера. Местообитание са им били Северна и Южна Америка. Наречени са саблезъби, заради впечатляващата дължина на кучешките им зъби. В зависимост от вида те са тежали между 100 и 300 килограма, а дължината на тялото им е варирала между 1.5 и 2.5 метра.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000627

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.03

Ценова защита

ПРОМО

Дървен 3D пъзел Robo Time от 75 части - Саблезъб тигър

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 75 части - Саблезъб тигър
 

Саблезъбите тигри са живели на Земята в периода между 2.5 милиона години и 10 хиляди години преди Новата ера. Местообитание са им били Северна и Южна Америка. Наречени са саблезъби, заради впечатляващата дължина на кучешките им зъби. В зависимост от вида те са тежали между 100 и 300 килограма, а дължината на тялото им е варирала между 1.5 и 2.5 метра. Имали са сравнително къса опашка, мощни крака, силни мускули и дълги кучешки зъби. Салезъбият тигър е много по-ефективен ловец на едри животни, в сравнение с днешните тигри и лъвове. 

Сега от Robo Time са създали сглобяема фигура на саблезъб тигър от дървени елементи, която е движеща се, издаваща ревящи звуци. Роботът работи с 3 батерии, тип ААА, които се поставят допълнително. Размерите му са 28 х 8 х 14 сантиметра.

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 75 части - Саблезъб тигър

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран