Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Дървен 3D пъзел Robo Time от 87 части – Белият дом

Дървен 3D пъзел Robo Time от 87 части – Белият дом

3D/4D пъзели

Домът на американския президент и неговото семейство – Белият дом – е сграда, чието изграждане започва през октомври 1792 година. Официално тя е представена през 1800 година. От тогава всяка президентска двойка прави някакви промени в интериора на сградата. Това е възможно, защото сградата не е само офис на първия мъж в САЩ, но и частен дом на първото семейство в страната.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000641

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 22.03

Ценова защита

Дървен 3D пъзел Robo Time от 87 части – Белият дом

Ключови характеристики

  • Име:Дървен 3D пъзел Robo Time от 87 части – Белият дом
 

Домът на американския президент и неговото семейство – Белият дом – е сграда, чието изграждане започва през октомври 1792 година. Официално тя е представена през 1800 година. От тогава всяка президентска двойка прави някакви промени в интериора на сградата. Това е възможно, защото сградата не е само офис на първия мъж в САЩ, но и частен дом на първото семейство в страната. Белият дом разполага със 132 стаи, 32 бани, 412 врати, 147 прозореца, 4 стълбища и 3 асансьора. 

 Сега от Robo Time са създали сглобяем умален модел на Белия дом, който се изгражда от 87 дървени елемента, изрязани прецизно от дървени плоскости. 

Размерите на готовата сграда са 28 х 21 х 13.9 сантиметра.

Robo Time - 3D пъзели

Компанията Robo Time е специализирана в производството на високотехнологични дървени конструктори и 3D пъзели. В две колекции са представени и продукти с патент – Соларна и Праисторическа.

Качественият дървен материал съчетан с иновативният подход и технология, точността до най-малкия детайл и образователният елемент, правят тези продукти различни и предпочитани за много семейства в Западна Европа и САЩ.

Ревюта на наши потребители за Дървен 3D пъзел Robo Time от 87 части – Белият дом

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран