Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Кутия за птици

Кутия за птици

Сиела  / 

Представете си свят, в който не можеш да погледнеш навън - дори за миг! Човечеството трябва да затвори очи, ако иска да оцелее...

Към пълното описание и видео

14.90 BGN Цена:
14.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Живко Петров , Pavlina и 24 други

Номер на продукт:

BKBKF000643

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.04

Ценова защита

Кутия за птици

Ключови характеристики

Повечето хора не обърнаха внимание на новините. После обаче съобщенията за насилие заваляха… всичко стана реално и близко. Скоро започна да се случва с хората около нас. После интернетът изчезна. Телевизията и радиото замлъкнаха. Телефоните спряха да звънят. Всички прозорци бяха закрити, вратите – заключени.

Представете си свят, в който не можеш да погледнеш навън - дори за миг! Там има нещо непонятно, неразбираемо, невидимо... то поразява ума на човека в миг и го кара да изпада в самоубийствена ярост. Човечеството трябва да затвори очи, ако иска да оцелее...

Кутия за птици” е сензационният дебют на Джош Малерман, който вече покорява читателите по света, а сега идва в прецизния превод на Невена Дишлиева-Кръстева и под редакцията на Ива Колева. 

Книгата е сравнявана с „Пътят” на Кормак Маккарти с умелото изследване на човешката психика сред апокалиптични събития, тя дълбае из човешките умове и души, на които е отказан достъп до основното ни сетиво - очите. 

Ревю от Книголандия

Книголандия

“Кутия за птици” на Джош Малерман е от ония страховити шедьоври, които те стискат за гърлото и не те пускат от началото до края. Книгата описва стегнато и сдържано рухването на човешката цивилизация след срещата с нещо непонятно и влудяващо, което обърква човешкия мозък.

Всичко започва внезапно, без предупреждение. Ту тук, ту там хора полудяват и атакуват околните или посягат на себе си по особено жесток начин. Винаги жадните за подобни жестокости медии раздухват истерията по обичайния си маниер, но нездравото любопитство постепенно прераства в паника – опасността е безплътна, неразбираема, без логика и възможност за защита от нея. Хората виждат нещо там, навън, и губят здравия си разум. Цивилизацията бързо се разпада, хората се заключват в домовете си, покриват прозорците, излизат навън само в краен случай… но е вече твърде късно.

Виж цялото ревю.

Ревюта на наши потребители за Кутия за птици

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран