Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-ljuben-vitanov-prosveta-pljus

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Любен Витанов (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е неоценим помощник на учителя в неговата работа. В нея той ще открие новите постановки на актуалната учебна програма, примерно годишно разпределение, както и методически насоки за разработване на всички теми от учебното съдържание.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-chuden-svjat-2017-luchija-angelova-prosveta.jpg

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лучия Ангелова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е пътеводител в работата на началния учител при подготовката му по един нов за българското училище учебен предмет - технологии и предприемачество. Тя съдържа подробни методически разработки към всяка урочна единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-izobrazitelno-izkustvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-peter-canev-prosveta-pljus

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Петер Цанев (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя обхваща учебните проблеми, включени в Държавните образователни изисквания по изобразително изкуство за началния образователен етап. Предложените конкретни методически насоки за работа към всеки урок и към всяка учебна задача подпомагат учителя.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-izobrazitelno-izkustvo-za-1-klas-chuden-svjat-2017-luchija-angelova-prosveta.jpg

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лучия Ангелова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя излага накратко философията на методиката, основните цели и очакваните резултати в обучението по изобразително изкуство. Разяснена е структурата на учебника и се дават съвети как учителят да се подготвя за работа в клас.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-muzika-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-galunka-kaloferova-prosveta-pljus

Книга за учителя по музика за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Галунка Калоферова (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа обща методическа част и конкретни идеи и указания за работа към уроците. Поместени са и нотният и поетичният текст на песните за изпълнение и годишно тематично разпределение на темите от учебника.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-muzika-za-1-klas-chuden-svjat-2017-penka-mincheva-prosveta

Книга за учителя по музика за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Пенка Минчева (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа кратка обща методическа част, примерни насоки и препоръки за работа по всяка тема от учебника, примерно тематично разпределение на учебното съдържание и нотния и поетичния текст на песните за изпълнение.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-okolen-svjat-za-1-klas-2017-dimitrina-getova-prosveta-azbuki

Книга за учителя по околен свят за 1. клас. Нова програма 2017 - Димитрина Гетова (Просвета Азбуки)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е напълно обновена и обогатена. В нея, наред с актуализираното според новите изисквания годишно разпределение, са включени и методически разработки по всяка урочна единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-okolen-svjat-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-emilija-vasileva-prosveta-pljus

Книга за учителя по околен свят за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Емилия Василева (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Книгата за учителя по околен свят за 1. клас на издателство „Просвета Плюс” съдържа подробно описание на учебната програма, очакваните резултати и методиката на обучението.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.