Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-ljuben-vitanov-prosveta-pljus

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Любен Витанов (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е неоценим помощник на учителя в неговата работа. В нея той ще открие новите постановки на актуалната учебна програма, примерно годишно разпределение, както и методически насоки за разработване на всички теми от учебното съдържание.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-chuden-svjat-2017-luchija-angelova-prosveta.jpg

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лучия Ангелова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е пътеводител в работата на началния учител при подготовката му по един нов за българското училище учебен предмет - технологии и предприемачество. Тя съдържа подробни методически разработки към всяка урочна единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-izobrazitelno-izkustvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-peter-canev-prosveta-pljus

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Петер Цанев (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя обхваща учебните проблеми, включени в Държавните образователни изисквания по изобразително изкуство за началния образователен етап. Предложените конкретни методически насоки за работа към всеки урок и към всяка учебна задача подпомагат учителя.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-izobrazitelno-izkustvo-za-1-klas-chuden-svjat-2017-luchija-angelova-prosveta.jpg

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лучия Ангелова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя излага накратко философията на методиката, основните цели и очакваните резултати в обучението по изобразително изкуство. Разяснена е структурата на учебника и се дават съвети как учителят да се подготвя за работа в клас.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-muzika-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-galunka-kaloferova-prosveta-pljus

Книга за учителя по музика за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Галунка Калоферова (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа обща методическа част и конкретни идеи и указания за работа към уроците. Поместени са и нотният и поетичният текст на песните за изпълнение и годишно тематично разпределение на темите от учебника.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-muzika-za-1-klas-chuden-svjat-2017-penka-mincheva-prosveta

Книга за учителя по музика за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Пенка Минчева (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа кратка обща методическа част, примерни насоки и препоръки за работа по всяка тема от учебника, примерно тематично разпределение на учебното съдържание и нотния и поетичния текст на песните за изпълнение.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-okolen-svjat-za-1-klas-2017-dimitrina-getova-prosveta-azbuki

Книга за учителя по околен свят за 1. клас. Нова програма 2017 - Димитрина Гетова (Просвета Азбуки)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е напълно обновена и обогатена. В нея, наред с актуализираното според новите изисквания годишно разпределение, са включени и методически разработки по всяка урочна единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-okolen-svjat-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-emilija-vasileva-prosveta-pljus

Книга за учителя по околен свят за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Емилия Василева (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя по околен свят за 1. клас на издателство „Просвета Плюс” съдържа подробно описание на учебната програма, очакваните резултати и методиката на обучението.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-okolen-svjat-za-1-klas-chuden-svjat-2017-liljana-najdenova-prosveta

Книга за учителя по околен свят за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лиляна Найденова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата е част от учебния комплект по околен свят на „Просвета” и предлага методически насоки и идеи, стимулиращи творческата работа на учителя. Включени са примерни разработки на всички теми. Съдържа тестове за диагностика на входното и изходното ниво за проследяване на индивидуалното развитие на ученика през годината.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.Лиляна Найденова
kniga-za-uchitelja-po-matematika-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-vladimira-angelova-prosveta-pljus

Книга за учителя по математика за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Владимира Ангелова (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В книгата за учителя ясно и конкретно са формулирани целите, компетентностите като очаквани резултати от обучението, както и новите понятия за всеки урок. Поместено е детайлно разработено примерно годишно тематично разпределение. То е направено в контекста на методиката, представена в учебния комплект.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-matematika-za-1-klas-chuden-svjat-2017-julijana-garcheva-prosveta

Книга за учителя по математика за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Юлияна Гарчева (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа методически идеи и насоки за провеждането на всеки от разработените в учебника уроци, както и годишно разпределение на учебния материал. Тя ще улесни преподавателя в усилията му за постигане на целите на обучението по математика в 1. клас.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-k-m-po-b-lgarski-ezik-i-literatura-za-1-klas-2017-antoaneta-milanova-prosveta-azbuki.jpg

Книга за учителя към по български език и литература за 1. клас. Нова програма 2017 - Антоанета Миланова (Просвета Азбуки)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя по български език и литература за 1. клас съдържа методически насоки за работа с учебниците и учебните тетрадки към комплекта, разработки на уроци от всички теми, включени в учебното съдържание, както и тематично годишно разпределение.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-b-lgarski-ezik-i-literatura-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-penka-dimitrova-prosveta-pljus

Книга за учителя по български език и литература за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Пенка Димитрова (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя към учебния комплект е ценен помощник в работата на началния учител при подготовката на уроците му по български език и литература в 1. клас.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-b-lgarski-ezik-i-literatura-za-1-klas-chuden-svjat-2017-rumjana-tankova-prosveta

Книга за учителя по български език и литература за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Румяна Танкова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя съдържа методически насоки за организиране на обучението по български език и литература в 1. клас чрез ползването на всички елементи от комплекта.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
arc-en-ciel-francais-classe-de-cinquieme-guide-de-classe-kniga-za-uchitelja-po-frenski-ezik-za-5-klas-2017-prosveta

ARC-EN-CIEL Francais classe de cinquieme: Guide de classe / Книга за учителя по френски език за 5. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата на учителя предоставя методически указания и допълнителни идеи за работа. Поместени са отговорите на всички упражнения от учебника и тетрадката, дадени са тестове за оценка на знанията и уменията на учениците в края на всяка единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/deutsch-gemeinsam-fur-die-5-klasse-lehrerhandbuch-kniga-za-uchitelja-po-nemski-ezik-za-5-klas-nova-programa-prosveta.jpg

DEUTSCH GEMEINSAM fur die 5. Klasse: Lehrerhandbuch / Книга за учителя по немски език за 5. клас. Нова програма (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя представя концепцията на учебната система. Съдържа обяснения, съвети и варианти за провеждане на учебния процес, както и допълнителна страноведска и методическа информация.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-literatura-za-5-klas-2017-vesela-mihajlova-prosveta-pljus

Книга за учителя по литература за 5. клас. Нова програма 2017 - Весела Михайлова (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя предлага методически разработки на всички теми от учебника, отговори на въпросите за преговор и тестовете от учебника, тетрадката и помагалото от учебния комплект, както и по два варианта за входно и изходно равнище.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-literatura-za-5-klas-2017-albena-hranova-prosveta.jpg

Книга за учителя по литература за 5. клас. Нова програма 2017 - Албена Хранова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя предлага методически разработки на всички теми от учебника, отговори на въпросите за преговор и тестовете от учебника, тетрадката и помагалото от учебния комплект, както и по два варианта за входно и изходно ниво.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.