Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
kniga-za-uchitelja-po-matematika-za-2-klas-chuden-svjat-nova-programa-2017-julijana-garcheva-prosveta

Книга за учителя по математика за 2. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Юлияна Гарчева (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя e надежден ориентир както за начинаещите, така и за опитните учители. Предложени са методически насоки за провеждането на урока. Дадени са идеи за допълнителни упражнения, както и отговорите на някои логически задачи. Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-fizichesko-v-zpitanie-i-sport-za-2-klas-nova-programa-2017-prosveta

Книга за учителя по физическо възпитание и спорт за 2. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата улеснява работата на учителя, като му дава подходящи модели за успешно обучение и методически насоки за задължителните и избираемите области на обучението по физическо възпитание и спорт за 2. клас. Двигателните дейности са илюстрирани и описани, и следват последователността на овладяването им. Посочени са възможните средства и методи за по-доброто им реализиране.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
fun-for-flyers-teacher-s-book-with-downloadable-audio-4th-edition-anglijski-za-deca-kniga-za-uchitelja-audio-materiali-za-svaljane

Fun for Flyers: Teacher's Book with Downloadable Audio (4th edition) / Английски за деца: Книга за учителя + аудио материали за сваляне

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Пълноцветни материали за подготовка за трите нива (Starters, Movers, Flyers) на сертификатните изпити Cambridge Young Learners English Tests. Забавните упражнения са комбинирани със задачи по формата на изпитите и осигуряват на учениците възможност да тренират всички елементи от изпита.Настоящото издание подготвя за изпит ниво Flyers.
fun-for-movers-teacher-s-book-with-downloadable-audio-4th-edition-anglijski-za-deca-kniga-za-uchitelja-audio-materiali-za-svaljane

Fun for Movers: Teacher's Book with Downloadable Audio (4th edition) / Английски за деца: Книга за учителя + аудио материали за сваляне

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Пълноцветни материали за подготовка за трите нива (Starters, Movers, Flyers) на сертификатните изпити Cambridge Young Learners English Tests. Забавните упражнения са комбинирани със задачи по формата на изпитите и осигуряват на учениците възможност да тренират всички елементи от изпита.Настоящото издание подготвя за изпит ниво Movers.
fun-for-starters-teacher-s-book-with-downloadable-audio-4th-edition-anglijski-za-deca-kniga-za-uchitelja-audio-materiali-za-svaljane

Fun for Starters: Teacher's Book with Downloadable Audio (4th edition) / Английски за деца: Книга за учителя + аудио материали за сваляне

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Пълноцветни материали за подготовка за трите нива (Starters, Movers, Flyers) на сертификатните изпити Cambridge Young Learners English Tests. Забавните упражнения са комбинирани със задачи по формата на изпитите и осигуряват на учениците възможност да тренират всички елементи от изпита.Настоящото издание подготвя за изпит ниво Starter.
hello-new-edition-teacher-s-book-2nd-grade-kniga-za-uchitelja-po-anglijski-ezik-za-2-klas-nova-programa-2017-prosveta

Hello! New Edition: Teacher's Book 2nd grade / Книга за учителя по английски език за 2. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад Виж
HELLO! NEW EDITION е нова система по английски, която ползва доказано успешни модели на обучение от предишното си издание. Тя има изцяло ново съдържание, съобразено с новата програма, атрактивно оформление и красиви илюстрации.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-ljuben-vitanov-prosveta-pljus

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Любен Витанов (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е неоценим помощник на учителя в неговата работа. В нея той ще открие новите постановки на актуалната учебна програма, примерно годишно разпределение, както и методически насоки за разработване на всички теми от учебното съдържание.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
file:///D:/Qna_files/BOOKS/BookCovers_Today/Textbookss/Просвета/BKTB_050917/kniga-za-uchitelja-po-tehnologii-i-predpriemachestvo-za-1-klas-chuden-svjat-2017-luchija-angelova-prosveta.jpg

Книга за учителя по технологии и предприемачество за 1. клас: Чуден свят. Нова програма 2017 - Лучия Ангелова (Просвета)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя е пътеводител в работата на началния учител при подготовката му по един нов за българското училище учебен предмет - технологии и предприемачество. Тя съдържа подробни методически разработки към всяка урочна единица.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
kniga-za-uchitelja-po-izobrazitelno-izkustvo-za-1-klas-goljamoto-prikljuchenie-2017-peter-canev-prosveta-pljus

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас: Голямото приключение. Нова програма 2017 - Петер Цанев (Просвета плюс)

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Книгата за учителя обхваща учебните проблеми, включени в Държавните образователни изисквания по изобразително изкуство за началния образователен етап. Предложените конкретни методически насоки за работа към всеки урок и към всяка учебна задача подпомагат учителя.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.