Ревю на пъзел “Сладкарница”, Cobble Hill

Има неща и места, пред които винаги се превръщаме в деца – коледната елха в къщата на баба, блеснала окъпана в безброй светлинки, старата люлка от автомобилна гума, вързана на кривата череша в двора, филията с домашна лютеница, в прегръдките на мама. А, как можахме да забравим – разбира се и пред витрината на старата квартална сладкарница, претъпкана с всякакви любими сладории – желирани бонбони в големи стъклени буркани, дражета с ядки, шоколадови сферички, обвити в шарени станиоли… Днес сме деца, изправени пред предизвикателството да наредим любимата си сладка витрина – 2000 пъзелни части с бонбони, спомени, сладостно предвкусване на удоволствието да сме пак в детството и да подредим един наистина страхотен, първокласен пъзел от Cobble Hill.
Каним и вас в това приключение.

Издател: Cobble Hill
Име: “Сладкарница” (“Candy Store”)
Брой части: 2000
Размер: 68 x 100 cm

Кутия:

Кутията е идеална за този брой части. Здрава и можете да я използвате след разопаковането. Шарена е (харесваме това, защото сме пак деца).

Отпред можем да видим голямо изображение на пъзела, броя част и логото на марката.

Отзад можем да видим информация за марката и за частите на доста езици, което е доста хубаво, няма на български, но може би предстои.

Отстрани ще намерим логото на марката, малки изображения на пъзела, надпис, който гласи, че са изрязани парченцата на случаен принцип, името на пъзела на английски, размери на пъзела в сантиметри и инчове, баркод, партиден номер и отново броя на частите и името.

Вътре в кутията, освен плика с частите, намерихме и брошура с която ни благодарят за това, че сме избрали тази марка и екипа очаква критики, мнения и всякакви коментари за пъзела.

Картината:

Детска мечта! Като калейдосоп от буркани с бонбони, по-голяма вкусотия няма!

Качество на пъзела:

Уникални форми, нестандартни, както обичаме да се изразяваме. Ще падне супер редене, усещаме го! Парченцата са достатъчно дебели и влизат с лекота на мястото и няма някакви луфтове между тях.

Реденето:

На толкова голям пъзел е желателно да започнем от рамката, освен ако не е едноцветна, тогава вече е до предпочитания.

След нея решихме да наредим рафтовете, розовичките надписи горе и бекграунда. Табелките с надписи, които можете да различите и да отделите.

После си харесвате цвят, различавате бонбоните и вадите. Личи на нас кои са ни любими

По формите ще допълвате частите.

Реденето на тази марка е уникално с тези части. Остават за финала само капаците на бурканите.

Не искаме да ви напътстваме, а само да се забавлявате с такива пъстроти.

Ако не сте опитали Кобъл – време ви е!!!

Снимали сме и няколко буркана, които много искахме да отворим по време на реденето, но с тези жени, които все са на диети си останахме само с картинки 🙂

Това ревю е съвместна продукция на Ozone.bg и Puzzles Bulgaria!