Diablo 3 Launch Party

Launch Party-то за премиерата на Diablo 3 на 14 срещу 15 май вечерта ще се състои в тематичната обстановка на бар RockIT.

Заповядайте на адския купон, който ще даде старт на пролетното почистване на демони и слуги на мрака от покрайнините на Tristram и отвъд. Станете част от една незабравима вечер и се забавлявайте с приятели и Diablo фенове в добра компания. Очакваме ви от 19:30

Отправяме тази покана към всички почитатели на играта и доброто настроение, техните приятели и приятелки. Кулминацията на партито е в полунощ, когато всички клиенти на Ozone.bg ще могат да получат своите копия на Diablo III.

Доброто настроение за присъстващите от 19:30 до 23:59 е гарантирано – очакват ви тематични игри, демонстрации, предизвикателства и изненади и разбира се много награди. Входът е свободен за всички, които искат да прекарат една приятна и тематична рок вечер в добра компания.

Какво ви очаква?

Огнен спектакъл за начало и финал, който ще покачи не само градуса на настроението.

Alienware Hardcore Challenge – верните фенове на Diablo ще могат да подложат уменията си на изпитание, използвайки адските гейминг лаптопи на компанията. Правилата ще обявим на самото събитие, но можем да ви уверим, че наградите са страхотни. Победителят ще вземе 24-инчов монитор Dell с IPS матрица. Второ място ще донесе клавиатура и мишка Alienware, а за трето място – слушалки Alienware. Записването започва в 19:30 при момичетата в зоната вляво от входа на RockIT.

Sapphire Rock Hell – конкурс за най-атрактивно облекло, организиран от клуб Накама.

Какви трябва да направите? Импровизирайте и се появете в адски и рокаджийски външен вид! Подробностите оставяме изцяло на вашето въображение.Жури ще избере петимата най-атрактивни гости, които ще бъдат оценени на сцената на бар RockIT, а един от тях ще си тръгне с голямата награда на Sapphire –  видео карта ATI Radeon 7950 OC.

Демонстрации с награди на Magic: Тhe Gathering – Avacyn Restored  – тематичното ново издание за сблъсъкът между доброто и злото. Освен опитни инструктори, които да ви въведат в правилата на популярната игра с карти, ви очакват още приятни настолни изненади.

Razer Tattoo Studio – в подземното ниво на бар RockIT истинските фенове ще могат да се сдобият и с безплатни временни татуировки, вдъхновени от Diablo III и Razer. Ще можете да избирате между различни подготвени модели. Всеки, който си направи Razer-татус, ще участва в томбола за най-новата мишка на марката – Razer Naga Hex Wraith Red.

Philips Зона – на второ ниво морните пътници ще могат да разпуснат за момент и да се забавляват благодарение на висококачествената Philips мултимедия. На 40-инчовите телевизори Philips 5000 Series и на 3D-демона Philips 5500 Series ще текат кадри с трейлъри, Diablo-геймплей, представяния на новите класове и още много визуално съдържание.

Среща с новите герои на Diablo III – изненада както за вас, така и за нас 🙂

Отвари по тайни рецепти, специално създадени от нашите домакини от бар RockIT за жадните или уморените.

И много изненадващ епичен Loot! – най-активните гости ще получават и специални loot карти, които освен добро настроение могат да им донесат SSD и флаш-памети от Kingston, както и много други изненади и награди от  организаторите и спонсорите на адския купон.

Ангелчета и дяволици,  които ще посрещат всеки странстващ пътник, попаднал в бар RockIT на 14 май.

Следват важни пояснения и отговори на най-често задаваните ни въпроси. Дяволът е в детайлите.

Q: Има ли специален режим и пропуски/покани за партито?
A: Не, всеки, които иска да прекара една приятна вечер с добра компания, е добре дошъл да се присъедини към нас.

Q: Трябва ли да съм поръчал копие, за да присъствам?
A: Не, всички са добре дошли и ги очакваме.

Q: Мога ли да получа своята поръчка на партито в полунощ?
A: Всеки, направил поръчка за Diablo 3 от Ozone.bg, може да получи копието си на партито или на посочения от него адрес. Ние ще се свържем с вас няколко дни преди 15 май и ще можете да заявите предпочитанието си.

Q: Мога ли да си купя Diablo 3 направо от партито, без да имам предварителна поръчка?
A: Потвърдените ни за премиерата на Diablo III количества са изчерпани.  Закупуването на играта на партито ако нямате предварителна поръчка ще е възможно ако получим допълнителни количества за премиерата, което към този момент не можем да потвърдим. Специалните преордър условия и бонуси ще са в сила и за допълнителни количества когато такива бъдат потвърдени.

Q: Какво Не трябва да нося със себе си?
A: Мечове за една или две ръце, дървени боздугани без статистики, бойни звезди, запалителни течности и други потенциално опасни отвари и билки, ножове, тежки брони, лъкове и всичко друго (с магически или обикновени свойства), което може да бъде опасно за здравето на хората. Всичко това ще ви е необходимо на 15-ти:)

Q: Какво ТРЯБВА да нося със себе си?
A: Личната си карта.

Q: Нямам навършени 18 години. Мога ли да присъствам на партито?
А: Лица под 18 години ще се допускат само с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да предостави попълнена декларация с данни за него и лицето, за което носи отговорност.

За ваше улеснение молим да носите предварително попълнен екземпляр от декларацията за всяко от придружаваните лица  – горната част на бланката се оставя на входа при влизане, а идентичната й втора част остава у вас в случай, че е необходима повторна проверка.

Бланки-деклацарии за придружители ще бъдат налични и на място.

В бар RockIT за Diablo 3 launch party-то ще бъдат обособени зони за непушачи и пушачи (Heaven & Hell)

Q: Последен, но не и по-важност въпрос – къде се намира бар RockIT?
A: Адресът е София, ул. Георги Бенковски 14 (първата пряка в дясно на булевард Княз Ал. Дондуков след улица Г.С. Раковски в посока президенство/министерски съвет)