Подготви се за лятото: Оформи лесно мечтаното тяло

Щом безкрайните слънчеви лъчи нахлуят за пореден ден в дома ти и най-безцеремонно ти показват, че трябва да измиеш мръсните прозорци. Щом си заменил зимното палто с удобен клин и все по-често мислиш за бягство от дома, и дори от града, то е настъпило най-чаканото време – пролетта.
Ако отваряш очи след дълъг зимен зън и усещаш, че имаш нужда да влезеш във форма, то е време да запретнеш ръкави, да поемеш дълбоко въздух и да го направиш.

Понякога големият град ни ограничава по пътя към постигане на стегната фигура, но ние сме категорични, че не е нужно да влизаш във фитнеса, за да си във форма. Затова сме ти подготвили няколко продукта, с които можеш да оформиш мечтаното си тяло лесно от комфорта на дома ти или наслаждавайки се на красивата природа в града.

Оформи тяло вкъщи

Не позволявай четирите стени на дома ти да те ограничат в движенията или поддържането на добро здраве.
Удобството по време на домашни тренировки е задължително, точно толкова, колкото и да имаш постелка за упражнения, с която комфортно да се насладиш на стречинг, пилатес или йога.
Или просто да си лежиш върху нея… Шегуваме се, разбира се!

Знаеш ли, че с няколко ленти и ластик може да стегнеш мускулите си и да тонизираш тялото.
Лентите за съпротивление ще ти помогнат за силови тренировки на различни мускулни групи и стягане в желаните области. Ластиците са с 3 нива на сила, за да избереш подходящото натоварване.
Ако си решил да се фокусираш върху краката, то тренировъчният ластик RDX е решението, ако искаш да стегнеш крайниците си с лекота.

                                            

Подсили всяка мускулна група равномерно с регулируемите дъмбели 2 в 1, достигащи общо тегло от 10 кг. За твое удобство те са с противохлъзгащи ръкохватки, както и с допълнителен лост за удължаване, чрез които да ги свържеш в щанга. Така имаш многобройни възможности за изпълнение на редица упражнения. 

Ако не си играеш на дребно и искаш оборудваш дома си така че да достигаш нови лимити всеки ден, то сгъваемата лежанка KFIT е най-удобната за целта. С нея лесно оформяш коремна преса и различни силови упражнения, а опцията й за сгъване позволява удобно пренасяне, което спестява пространство.


Навърти няколко километри за броени минути, докато гледаш любимия си сериал. С велоергометъра LIFE GYM си няколко обиколки по-близо до мечтаните стегнати крака, оформена талия и изваяни ръце. И всичко това, докато си у дома! 

Спортувай сред природата

Излез от пределите на дома си и дай свобода на движенията си сред природата.
Върни се в детството с няколко скока с въжето за скачане RDX. То е с добавени тежести, които създават по-голямо съпротивление при тренировки, помага за коригиране на стойката и тренира едновременно мускулите на раменете, ръцете и гърба.


Устойчив на жълти павета и бетон,  велосипедът  Cross – GRX 7 MDB ще те откара до всяка точка на града без проблем. Завърти педалите към непознати квартали и градинки и се наслади на пролетта в града, докато стягаш крака. Вярваме в способностите ти да караш колело, но настилката понякога може да крие опасности.

Затова се запаси с каска от  Polisport – Twig, която освен с футуристичен дизайн, предпазва и главата ти докато караш колело, ролери или скейтборд. Бъди винаги подготвен за динамичния ден докато тренираш из града с ергономичната вело раница Deuter. Компактна и с безброй функционалности, раницата стои стабилно на гърба като същевременно системата й не позволява изпотяване заради специалната й дишаща подплата.

                                    

Бонус съвети от специалистите ни

Може да ти се струва, че пътят към желаната фигура е осеян с препятствия и много нежелани килограми, но целта е по-достижима, ако комбинираш физическите активности с останалите си навици.

Пий повече вода

2 литра на ден е магичното количество, което всички специалисти препоръчват да се изпива, тъй като водата ускорява обмена на вещества, което води до бързото хабене на калории.
Често пъти, обаче, хората забравят да пият вода, защото нямат изграден навика. Един от известните начини да си наложиш консумацията на вода е да държиш чаша или бутилка вода в обсега на погледа ти. По този начин няма да забравиш да си набавиш нужното дневно количество.

Избирай суперхраните

Избягвайте храните с добавена захар. Вместо тях избери малки протеинови барчета или сладкиши, които ще ти дадат тонус. Те съдържат аминокиселини, които помагат за регулирането на всички жизнени процеси, а протеините изграждат по-здрави мускулни влакна

ВИЖ ОЩЕ СПОРТНИ СТОКИ