Книгомания

Книгомания

Книгомания е лидер в издаването на луксозни илюстровани албуми, енциклопедии, справочници и подаръчни издания за деца и възрастни. В портфолиото на издателството има над 500 заглавия в широк спектър от теми – детски книги, заглавия в областите изкуство, фотография, психология, философия, география, математика, спорт, пътуване, природни и исторически забележителности, кулинария.

Сред най-популярните и разпознаваеми поредици с логото на Книгомания са: тематичните енциклопедии „Големите идеи, обяснени просто“, наръчниците за художници „Изкуството да рисуваш“, кулинарните сборници „500..., които непременно трябва да опитате“, научно-занимателните серии „Какво би направил...?“ и Колекция „Загадки“.

В последните години издателството насочи вниманието си към предлагането на илюстрирани биографии, сред на голям успех се радват „Романът на моя живот“ на Стефан Данаилов, „Години любов. Невена Коканова“, „Да започнем отначало“ на Орлин Горанов.

Горд член в семейството на ИК Книгомания е бестселърът „Живот в скалите“. Романът на Мария Лалева е събитие в българската литература от последните години, влизайки в ТОП 10 на най-продаваните заглавия на родния книжен пазар.

Популярни издания на Книгомания са и картинни речници, самоучители, наръчници, пътеводители, атласи, книги сканорами и други.

Филтри
Сортирай по:
Покажи по:
Филтри
Сортирай по:
Покажи по: